Inspiratie

Wie wil een wafel? 🧇

Onze recepten 25 maart 2022

Veruit de lekkerste dag van het jaar: Internationale Wafeldag. Speciaal voor deze dag hebben we de beste wafelrecepten voor je verzameld. Maak ze helemaal naar je zin met jouw favoriete toppings. Maak je klaar en bakken maar!

Lees meer

3x mocktails voor Dry January

Inspiratie 18 januari 2022

Behalve een goed gevoel, geeft Dry January nog veel meer voordelen met zich mee: je slaapt beter, voelt je fitter en hebt minder last van stress. Begin jij het nieuwe (...)

Lees meer

4 x recepten voor een zomerse brunch ☀️

In de keuken 21 juli 2021

De zon schijnt en de temperatuur loopt op - tijd om met familie en vrienden samen te komen voor een zomerse brunch. Van pannenkoeken tot wentelteefjes en smoothies, met deze (...)

Lees meer

4x snelle picknick-recepten

Inspiratie 26 mei 2021

HET - IS - bijna - ZOMER! Okee, officieel moeten we nog een maandje wachten en is het nog hartstikke lente, maar wij beginnen alvast met de voorpret. En die (...)

Lees meer

In het seizoen: 3x razendlekkere rabarber-recepten

Ingrediënten 25 mei 2021

Niets schreeuwt meer "lente" dan roodroze rabarber. Deze friszure groente komt vaak voor in zoete lekkernijen, zoals taarten en crumbles, maar doet het net zo goed in hartige bijgerechten en (...)

Lees meer

Het seizoen van witte en groene asperges is begonnen!

In de keuken 29 april 2021

Wat een heerlijke maand, die meimaand! Niet alleen dankzij het mooie weer maar ook omdat het volop aspergeseizoen is. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen witte en groene asperges?

(...)

Lees meer

Oranje binnen: 3x oranje recepten om er toch een feestje van te maken

Gerechten 26 april 2021

Oranje kookschort aan en gaan: haal de keukenprins(es) in jezelf naar boven en maak er samen met ons toch een koninklijk feestje van! Met deze vijf recepten eet jij (...)

Lees meer

Oost west, paasbest: 3x paastips voor thuis

In de keuken 19 maart 2021

Hoera, het is Pasen! En wie Pasen zegt, zegt uitgebreide paasbrunch, oneindig veel chocolade-eitjes zoeken (en eten) en eieren verven in alle kleuren van de regenboog. Maak jouw paasweekend dit jaar extra speciaal met onze tips voor een paasbest paasweekend. 

Lees meer

Proost op de lente: 5x kleurrijke margarita’s

Inspiratie 19 maart 2021

De dagen worden langer, het zonnetje laat zich vaker zien en de temperatuur begint te stijgen - het is lente! Wij krijgen al zin om de tafel buiten te dekken (...)

Lees meer

De lekkerste worteltaart (met glazuur!)

Inspiratie 21 januari 2021

Heb je een reden nodig om worteltaart te maken? Wij denken van niet. Dit kruidige en romige recept smaakt niet alleen heerlijk, maar ziet er ook vrolijk genoeg uit om (...)

Lees meer

Bekijk meer