Nieuw vanaf juni: elke maand een ander thema op ons menu!

22 mei 2019
door Lisa Kapan Achter de schermen

  Het geheim van ons receptteam is… variatie! Daarom introduceren we vanaf nu elke maand een nieuw thema op ons menu met een wekelijks, nieuw recept. En met de zomer in zicht gaan we in juni voor extra gebalanceerde én extra lekkere recepten. Lees er hier alles over.

  Zomerzon, zwoele avonden, uitgebreid tafelen – wij kunnen niet wachten op de zomer. Om alvast een goede start te maken helpen we je graag een handje om nog meer balans aan de eettafel te introduceren. Kies in juni elke week voor het nieuwe gebalanceerde recept waarin extra veel groenten en vezels, en minder dan 600 calorieën zitten. Maak je geen zorgen, met gebalanceerd bedoelen we niet een dieet. Een gebalanceerde maaltijd bevat altijd vier onmisbare componenten: groenten, eiwitten, koolhydraten en vetten, en daar voldoen deze recepten helemaal aan. Zie hier hoe lekker de dans van balans gaat zijn in de komende maand!

  Kipcurry met broccolirijst

  Curry is ultiem comfortfood en ja, ook dat kan heel gebalanceerd zijn! Deze kipcurry met broccolirijst bevat meer dan 400 gram groente en een deel van de rijst vervang je door broccoli. Bovendien bevat het recept meer dan 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid foliumzuur, wat essentieel is voor celvernieuwing.

  Thaise maaltijdsalade met biefstukpuntjes

  Kom lekker in balans met deze slanke salade. Dit recept is een feestje voor je smaakpapillen, het bevat meer groente dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, weinig verzadigde vetten en is laag in calorieën. Bovendien krijg je hiermee ook veel ijzer en vezels binnen. Zo. Wat wil je nog meer?

  Kipfilet met Mexicaanse groentesalade

  Dit recept is niet alleen een smaakexplosie op je bord, het bevat ook meer dan 300 gram groente en meer dan 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels. Daar ben je dus lekker lang mee verzadigd! Ook is het recept rijk aan vitamine C en calcium, zelfs nog meer calcium dan in een glas melk zit. En calorieën? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Ay caramba!

  Bovenstaande recepten kun je perfect combineren met onze calorie-focusrecepten, om zo voedzaam, licht en lekker te eten. Kies ze hier in je box!

  Vorig artikel
  Nieuw op het menu: verse soep met ambachtelijk brood! Nieuw op het menu: verse soep met ambachtelijk brood!
  Volgend artikel
  3x de lekkerste cocktails met rosé 3x de lekkerste cocktails met rosé

  Gerelateerde artikelen