Eten bij de kruidenleverancier

8 juli 2016
door Frederieke Geen onderdeel van een categorie

  Deze maand was het weer tijd voor twee aanschuifdiners bij onze leveranciers. De eerste hiervan vond afgelopen woensdag plaats, bij onze kruidenteler in Etten-Leur.

   De locatie was een plaatje en het weer werkte ook goed mee. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond dus met onze trouwe klanten.

  Op onze Facebook-pagina hebben we veel enthousiaste reacties gekregen, daar worden we blij van! Paul en Pam stuurden ons een uitgebreid bedankmailtje: ‘Wat een ongelooflijk leuke, heerlijke en inspirerende avond in Etten-Leur. De doosjes kruiden zijn nooit meer hetzelfde…die worden voortaan als vrienden begroet!

  Proost op een geslaagde avond en goed gezelschap!

  Kruiden zijn kwetsbaar en worden dus met de hand geoogst

  Ook de enige echt Maartje was er vanavond bij

  Het was een zonovergoten avond met een heerlijk divers menu

  Iedereen vermaakte zich prima, wat een gezelligheid!

  En we bleven tot de zon onderging…

  Bedankt aan iedereen die aanwezig was! We vonden het super leuk je te leren kennen en hebben genoten van jullie enthousiasme. Dat dragen we de komende tijd zeker met ons mee. Hopelijk zien we jullie nog eens terug bij een volgend evenement. De lekkerste recepten kun je hier downloaden en de rest van de foto’s vind je op onze Facebookpagina.

  Kon je er deze avond niet bij zijn? Op 10 en 11 augustus organiseren weer aanschuifdiners waarvoor we onze trouwe klanten uitnodigen. Meer informatie volgt in een volgende uitnodiging.

  Hoe vond jij de avond? Laat het ons weten in een reactie onder dit blogartikel.

  Vorig artikel
  Gezond eten tijdens je zwangerschap Gezond eten tijdens je zwangerschap
  Volgend artikel
  Eten bij de Oosterse groenteleverancier Eten bij de Oosterse groenteleverancier

  Gerelateerde artikelen