Sneak preview: ons HelloFresh-magazine zomer
24 juni 2015Na het succes van de eerste editie van het HelloFresh-magazine, zijn we druk bezig met het maken van het HelloFresh-magazine zomer! Lees snel verder wat je allemaal in het magazine kunt verwachten.
Elke week kun jij genieten van een goedgevulde box vol met verse ingrediënten. Er gaat flink wat werk en passie in zitten om dit mogelijk te maken. Op ons kantoor in Amsterdam werken we elke dag vol enthousiasme aan nieuwe plannen om de HelloFresh Box nóg lekkerder en gemakkelijker te maken. Zonder onder andere onze leveranciers zou dit allemaal niet mogelijk zijn. In deze editie laten we daarom een aantal leveranciers aan het woord. Ze vertellen gepassioneerd over de herkomst van ingrediënten en geven handige tips.
Ook vertelt Amin, een van onze bezorgers, over zijn werkt en vertelt hij hoe het bezorgen van de HelloFresh Boxen precies in zijn werk gaat.
Uiteraard verwennen wij jou ook met zomerse recepten die zich perfect lenen voor een gezellige avond in de buitenlucht. Reden genoeg dus om snel een luie stoel op te zoeken en om onze zomereditie open te slaan.
Zorg er dus voor dat jij in week 28 een box ontvangt. Staat jouw box nog op pauze? Pas dit dan heel gemakkelijk hier aan!
Heb jij onze eerste lente-editie gemist? Bekijk dan hier de online versie!
In de box van deze week wordt de kipfilet gebakken in roomboter. Roomboter brand snel aan. Hoe kan ik dat voorkomen?
Dag Loes,
Wat wij altijd doen is 50/50 boter en olijfolie, of het vuur niet te hard zetten 😉
voeg er een beetje olijfolie bij. succes
Voeg een beetje olijfolie toe aan de roomboter en hij zal minder snel verbranden
een dropje olijfolie aan toevoegen
helft roomboter – helft olijfolie
Een klein scheutje (olijfolie) erbij.
Door geklaarde roomboter te gebruiken
Is het magazine misschien ook online te downloaden? Zodat ik hem toch kan lezen?
Ik hoop inderdaad ook dat magazine online zal staan… Zou jammer zijn deze te moeten missen juist omdat dit in ons verlof valt!