Stampen in februari met 4x smeuïge stamppot

30 januari 2020
door Manouk Gerechten

    Trek je aardappelstamper maar uit de kast: we gaan stampen in februari! Van klassieke andijviestamppot met gehaktballetjes tot aardpeer-spinaziestamppot met halloumi – deze maand vind je elke week een hartverwarmende variant op het menu.

    Stoemp de chicorée et boulettes de viande accompagné de tomates semi-séchées et de fromage vieux

    Andijviestamppot met gehaktballetjes

    Op het menu van 25 t/m 29 januari

    Stoemp de topinambour et épinards avec du halloumi servi avec des tomates séchées

    Halloumi met aardpeer-spinaziestamppot

    Op het menu van 1 t/m 5 februari

    Brandade de cabillaud

    Brandade van kabeljauw met knolselderij en oude kaas

    Op het menu van 8 t/m 12 februari

    Stoemp de pomme de terre et chou frisé avec une saucisse fumée servi avec des oignons rouges et des lardons

    Stamppot met krokante boerenkool en zachte rode ui

    Op het menu van 15 t/m 19 februari

    We zijn benieuwd naar jouw kookcreaties. Tag de foto’s van jouw stampmoment met #hellofreshnl!

    Vorig artikel
    Een kijkje in de keuken bij Nicolette Kluijver Een kijkje in de keuken bij Nicolette Kluijver
    Volgend artikel
    Verras je valentijn met dit verleidelijke valentijnsmenu Verras je valentijn met dit verleidelijke valentijnsmenu

    Gerelateerde artikelen

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.