Stampen in februari met 4x smeuïge stamppot 30 januari 2020

door Manouk Gerechten

Trek je aardappelstamper maar uit de kast: we gaan stampen in februari! Van klassieke andijviestamppot met gehaktballetjes tot aardpeer-spinaziestamppot met halloumi – deze maand vind je elke week een hartverwarmende variant op het menu.

Stoemp de chicorée et boulettes de viande accompagné de tomates semi-séchées et de fromage vieux

Andijviestamppot met gehaktballetjes

Op het menu van 25 t/m 29 januari

Stoemp de topinambour et épinards avec du halloumi servi avec des tomates séchées

Halloumi met aardpeer-spinaziestamppot

Op het menu van 1 t/m 5 februari

Brandade de cabillaud

Brandade van kabeljauw met knolselderij en oude kaas

Op het menu van 8 t/m 12 februari

Stoemp de pomme de terre et chou frisé avec une saucisse fumée servi avec des oignons rouges et des lardons

Stamppot met krokante boerenkool en zachte rode ui

Op het menu van 15 t/m 19 februari

We zijn benieuwd naar jouw kookcreaties. Tag de foto’s van jouw stampmoment met #hellofreshnl!

Vorig artikel
Een kijkje in de keuken bij Nicolette Kluijver Een kijkje in de keuken bij Nicolette Kluijver
Volgend artikel
Verras je valentijn met dit verleidelijke valentijnsmenu Verras je valentijn met dit verleidelijke valentijnsmenu

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.