Verras je valentijn met dit verleidelijke valentijnsmenu
5 februari 2020“Je bent om op te eten”
Figuurlijk dan! Zodra je date deze zes woorden tegen je zegt, zit het goed. En wij helpen jou graag een handje om dát voor elkaar te krijgen. Daarom hebben onze chefs met passie en liefde een restaurantwaardig valentijnsmenu samengesteld. ❤️
Trek je keukenschort uit de kast, haal de keukenprins(es) in jezelf naar boven en pak jouw date in met een romantisch diner. Proost met een frisse prosecco, serveer het surf & turf-recept als hoofdgerecht en maak de beste brownie als dessert. Gaat je hart nog niet sneller kloppen? Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar voor de zekerheid delen we nog twee romantische recepten die je deze week op het menu vindt.
Borrel
Prosecco
Follador Prosecco Brut Spumante
Met de geur en smaak van perzik, peer en abrikoos zorgt deze prosecco voor een fris begin van jouw valentijnsavond. 🥂
***
Hoofdgerecht
Surf & turf: garnalen en biefstuk
met een saus van parmigiano reggiano
Speciaal voor Valentijnsdag staat er een surf & turf-gerecht op het menu. Zo is er voor ieder wat wils! Deze klassieke combinatie van garnalen en biefstuk breng je op smaak met een romige saus van parmigiano reggiano. Om te smelten zo lekker.❤️
Is dit recept niet cheesy genoeg voor jou? Beleef een Lady en de Vagebond-moment met de ragù van gekonfijte eend of ga op culinaire reis naar Griekenland met de vegetarische moussaka.
[columns_row width=”half”] [column]
Hoofdgerecht
Ragù van gekonfijte eend
met verse tagliatelle en frisse rucolasalade
Hoofdgerecht
Vegetarische moussaka
met rode splitlinzen, courgette en knoflookbrood
[/column] [/columns_row]
***
Dessert
met macadamianoten en chocoladestukjes
Verras jij je valentijn met dit romantische menu? Deel jouw foto met #hellofreshnl!