Een tafel vol liefde: tips voor een romantisch diner aan huis

2 februari 2018
door Lisa Kapan Inspiratie

  De komende weken staan bij HelloFresh in het teken van het delen van de liefde voor goed eten. De ultieme dag om dat te vieren is natuurlijk Valentijnsdag! Of je deze dag nou met vriend(inn)en gaat doorbrengen om chocolade te eten, de liefde voor koken met verse ingrediënten te vieren of een avondje alleen met je geliefde wilt doorbrengen; hier zijn onze tips! 

  [columns_row width=”half”] [column][/column] [column][/column] [/columns_row][columns_row width=”half”] [column][/column] [column][/column] [/columns_row]

  Chocoladeverlangens

  Valentijnsdag is dé feestdag van chocolade. Wij stellen voor om een ​​klein huisgemaakte traktatie te maken met behulp van pure chocolade en aardbeien. Een klassieker! Je kunt de aardbeien ook vervangen door ander fruit, bij voorkeur van het seizoen. Zorg ervoor dat je genoeg fruit hebt zodat je ook tussendoor kunt snoepen om jezelf af te leiden, terwijl je creaties aan het afkoelen zijn. Het zou zonde zijn om je tong te verbranden!

  Samen koken is samen genieten

  Een bekend spreekwoord vertelt ons ‘de liefde van de man gaat door de maag’. Wij geloven echter dat voor eenieder de liefde door de maag gaat! Vooral als het gaat om lekker eten. Om voor iemand anders te koken is natuurlijk altijd leuk, maar op een speciale avond is samen koken de perfecte voorbereiding alvorens het aan tafel gaan. Schil, hak fijn en laat lekker lang sudderen voordat je tegenover elkaar plaatsneemt. Een mooi start van een mooie romantische avond.

  valentijnsdag

  Bistro aan huis 

  Het is bekend dat een aantrekkelijk uitziende eettafel de eetlust opwekt. Dat zit niet alleen in het servies, de servetten en de accessoires, maar natuurlijk ook in het eten dat je voorschotelt. Om je met dat laatste te helpen, zijn onze Premium-recepten bij uitstek geschikt. De Premium-recepten zijn zó gemaakt, maar hebben een restaurant-waardige smaak en look. Hiermee transformeer je jezelf in een echte chef-kok! Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een varkenshaas met pistache-tijmkorst en gekarameliseerde witlof voor je, op een bedje van knolselderij-aardappelpuree. Je sluit het geheel smakelijk af met een van onze desserts, zoals een bananensplit. Perfect om te delen!

  Hoe ga jij Valentijnsdag smakelijk vieren?

  Vorig artikel
  Een smakelijke Valentijnsverrassing! Een smakelijke Valentijnsverrassing!
  Volgend artikel
  Spaanse favoriet: paella Spaanse favoriet: paella

  Gerelateerde artikelen