Voor de échte lekkerbekken: HelloFresh Premium!

20 december 2017
door Lisa Kapan In de keuken

  Levensgenieters opgelet: zin om jezelf een keer extra te verwennen? Vanaf nu kun je elke week kiezen voor een Premium-recept in je box: een restaurantwaardig gerecht dat je in een handomdraai op tafel zet. Wij vertellen je er alles over…

  Premium plezier

  We zijn altijd bezig met eten: van het bedenken van voedzame, snelle en feestelijke gerechten, tot klassiekers, comfort food en nu ook een speciaal recept waarmee je jezelf omtovert van thuiskok naar een echte Chef Excellence! Zoals je van ons gewend bent draait alles om gemak: met alle benodigdheden aan huis gebracht zet je zonder gedoe een lekkere maaltijd op tafel waar zelfs de borden van gaan juichen. 

  premium recept

  Bistro aan huis

  Wat het nieuwe Premium-recept nog meer onderscheidt van onze andere recepten, is het feit dat we als insteek hebben om een restaurant-feel in je keuken neer te zetten. Het zijn wekelijks klassieke, Franse of hartverwarmende gerechten waar je voor kiest in een restaurant, maar niet zou bedenken om thuis klaar te maken. Misschien omdat dat soort maaltijden vaak te ingewikkeld, tijdrovend of duur lijken? Voor maar €2,- per persoon extra voeg jij een Premium-gerecht toe aan je box en zet je in 30 – 45 minuten een culinair meesterwerkje op tafel.

  premium recept

  Stralend tafelen

  Elk Premium-recept zet een bijzonder ingrediënt in de schijnwerpers, zoals gekonfijte eendenpoot, eekhoorntjesbrood, sappige steak met ovenfrites, en meer. Niet alleen het ingrediënt maakt het gerecht speciaal, ook de simpele, maar meer culinaire bereidingswijzen geven nóg meer smaak aan het geheel. Zo leer je, elke keer dat je Premium bereidt, iets nieuws. Verder zijn alle ingrediënten zoals altijd vers en nu dus extra luxe. Perfect om in het weekend samen van te genieten, maar ook om een doordeweekse avond speciaal mee te maken. Oh la la…

  premium recept

  Het bestellen van een Premium-gerecht in je box is een fluitje van een cent: ga bij je HelloFresh-account naar het overzicht van de recepten van de komende week en voeg daar  het gerecht waar ‘Premium’ bij staat toe aan je box. Smakelijk eten!

  Heb jij al een Premium-recept geprobeerd? 

   

  Vorig artikel
  In het HelloFresh-zonnetje: Inge en Cindy In het HelloFresh-zonnetje: Inge en Cindy
  Volgend artikel
  Koken voor een grote groep Koken voor een grote groep

  Gerelateerde artikelen