Wij helpen je de zomer door!

5 juli 2019
door Lisa Kapan Achter de schermen

  Zonnebrandcrème? Check. Handdoeken? Check. Koeltas? Check. HelloFresh Box? Check! Om te zorgen dat jij zorgeloos én vol smaak geniet van de zomer, helpen we je met liefde de zomer door. Lees hier alles over onze service en tips & tricks in de warmere maanden.

  Neem je box mee

  In het Engels is er een leuk woord voor – staycation – maar hoe je het ook noemt, op vakantie gaan in eigen land is heerlijk. Sta je deze zomer op de camping of huur je een huisje in de natuur? Maak het jezelf gemakkelijk en laat je box bezorgen op je vakantieadres! Zo hoef jij alleen maar van je vakantie te genieten – de boodschappen doen wij. 

  Hoe werkt het?
  – Log in op HelloFresh.nl of in de HelloFresh-app
  – Klik in je account op je naam, klik op ‘Instellingen’ en wijzig jouw bezorgadres naar je vakantieadres

  Psst… vergeet niet het adres terug te wijzigen wanneer je weer thuis bent!

  Pas je box aan 

  Zijn de kinderen een weekje op ponykamp of heb je vrienden of familie te logeren? Pas het aantal personen en maaltijden daarom gemakkelijk aan, zo zit je nooit met te veel of te weinig maaltijden! Als je extra wilt uitpakken, ga dan voor een Premium-recept. Deze restaurantwaardige recepten zorgen gegarandeerd voor een klein applausje aan tafel.

  Hoe werkt het?
  – Log in op HelloFresh.nl of in de HelloFresh-app
  – Klik in je account op je naam, klik op ‘Instellingen’ en wijzig hier gemakkelijk jouw box
  – Stel vervolgens je menu samen in het weekmenu onder ‘Op het menu’

  Pauzeer je box

  Ga jij deze zomer genieten van Spaanse tapas, Thaise noedels of de beste Franse kazen? Waar je ook heen gaat, wij begrijpen dat de box niet zo soepeltjes in je koffer past of mee kan op safari. Je kunt daarom je box gemakkelijk pauzeren terwijl jij vakantie viert. Bij thuiskomst zet je de ontdekkingsreis gewoon voort in je eigen keuken, met smaken van over de hele wereld in ons weekmenu. Zo voelt de vakantie oneindig lang!

  Hoe werkt het?
  – Log in op HelloFresh.nl of in de HelloFresh-app
  – Klik in je account op het kalender-icoon
  – Geef hier aan welke weken je wilt overslaan en vanaf wanneer je weer mee-eet

  Wijzigingen aan je box kun je tot vier dagen voor de bezorging aan ons doorgeven! 

  Houd het Fresh!

  Om alle ingrediënten vers te houden wordt je box bezorgd met speciale koelwagens. Ook krijg je met de stijgende temperaturen een koelelement in je box – die kun je mooi hergebruiken als je een dagje naar het strand gaat of een picknick organiseert. Is het buiten warmer dan 25 graden? Dan laten we de box niet voor je deur staan als je niet thuis bent, anders kunnen we de kwaliteit niet garanderen. Houd je bezorgtijden dus goed in de gaten!

  Bekijk hier ons menu en proef de zomer op je bord! 

  Vorig artikel
  Wat is halloumi eigenlijk? Wat is halloumi eigenlijk?
  Volgend artikel
  Ananas grillen op de barbecue – zo doe je dat Ananas grillen op de barbecue – zo doe je dat

  Gerelateerde artikelen