Kaasfondue ken je vast wel, maar er is meer in de wondere wereld van fondue. Dat laten we je zien in deze blog.
Lees meerIn de tweede aflevering van ‘Over smaak valt te twisten’ streden de teams Zoete emotie (groen) tegen de Smaakmakers (geel). Er kwam een hele mooie rouleau op tafel. We vertellen je meer over deze Franse klassieker.
Lees meer2 reacties
Kom jij tijdens een BBQ niet verder dan de typische salades om als bijgerecht te serveren? Heb je vegetariërs op bezoek en weet je niet goed hoe je hen blij kunt maken tijdens een BBQ?
Lees meerHoud je, na het koken van de HelloFresh-recepten van deze week, nog wat restjes groenten over in de koelkast? Wij houden niet van weggooien. Daarom delen we dit kliekjesrecept voor vegetarische taco’s!
Lees meer
In deze beschrijving hebben ze het over spek of ham er omheen om het uitdrogen te voorkomen, dit zat helaas niet in de box of stond niet in het recept uit de box. Dus je raad het al… erg lekker maar erg droog dat was wel zonde.
Ha Robbert,
Dat is inderdaad zonde! Bedankt voor je reactie, ik ga dit met mijn collega’s overleggen!
Groetjes,
Julius.