Het HelloFresh Team: Liza

28 november 2013
door Kirsten Achter de schermen

  HelloFresh teamIk ben Liza en ik werk sinds augustus 2013 bij HelloFresh in het Marketing en Sales-team. Ik houd ik me bezig met het verspreiden van giftcards, cadeaukaarten waarmee klanten 20 euro korting krijgen op een eerste  HelloFresh Box. Niet alleen leuk voor onze partners om weg te geven, maar ook leuk om te krijgen! Op m’n tweede werkdag werd ik gelijk al in het diepe gegooid en was het tijd om mijn eerste telefoontje te plegen naar een potentiële partner. M’n tweede telefoontje was gelijk raak en had ik een mooie samenwerking gesloten.

  Ik vind het ontzettend leuk om binnen het HelloFresh team te werken, omdat iedereen hier zo enthousiast is over het product. Daarnaast mocht ik tijdens mijn tweede werkweek een HelloFresh Box uitproberen. Ik woon in een studentenhuis met zeven huisgenootjes en ze mochten allemaal mee eten. We hebben veel lekkere gerechten gegeten, het was een leuke verrassing om een keer iets anders te eten dan pasta pesto.

  Mijn absolute favoriete HelloFresh gerecht was de volkoren bulgursalade met geitenkaas, grapefruit en veldsla. Die hebben we gezellig met z’n allen opgegeten in het Vondelpark.

  Groetjes,

  Liza

  Vorig artikel
  Duijvestijn Tomaten, onze leverancier Duijvestijn Tomaten, onze leverancier
  Volgend artikel
  HelloFresh box hergebruiken HelloFresh box hergebruiken

  Gerelateerde artikelen