Onze soep onder de loep

14 februari 2020
door Manouk Achter de schermen

  Elke week een andere verse soep op het menu die bij íedereen in de smaak valt – hoe krijg je dat voor elkaar? Thomas van productontwikkeling vertelt ons alles!

  [columns_row width=”third”] [column]Hello Thomas! Vertel, welke soepen zet je de komende weken op het menu?
  “Ik kijk altijd naar het seizoen en de smaakvoorkeuren.  Zo vind je nu een winterse erwtensoep op het menu, maar ook een Italiaanse minestrone. We weten namelijk dat HelloFresh’ers gek zijn op Italiaans eten. Uiteraard blijven we de recepten continu verbeteren – zo is de minestrone nu vegetarisch en aan de erwtensoep is rookworst toegevoegd. Deze rookworst komt van varkens die leven op kleinschalige boerderijen in Nederland, waar ze binnen én buiten kunnen scharrelen.”
  [/column] [column]Bedenk jij zelf alle soeprecepten?
  “Jazeker, samen met onze chefs en de leverancier. We halen inspiratie uit het seizoen en kijken naar succesvolle soeprecepten die eerder op het menu hebben gestaan. Op basis daarvan gaan we een recept ontwikkelen. Altijd met verse ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Dan gaan we proeven met chefs en directe collega’s. Zodra we allemaal tevreden zijn, verschijnt de soep op het menu. En dan is het aan jullie om ervan te genieten en jullie mening te delen. We blijven de recepten verbeteren tot ze perfect zijn!”
  [/column] [column]Heb je een favoriet?
  “De Indiase dahl! Door de romige kokosmelk, linzen en zoete aardappel is hij lekker vullend. Bij elke soep kiezen we bijpassend brood en bij Indiase dahl hoort Indiaas brood. Dit kun je in de oven opwarmen, maar zelf bak ik het brood liever in een pan. Zodra het uit de pan komt wrijf ik er een beetje verse knoflook in én smeer ik er roomboter op. Mmmm…. Laat je ons weten of het in de smaak valt?”

  Zo gepiept! Voeg eenvoudig verse soep met ambachtelijk brood toe aan je maaltijdbox. Perfect voor een drukke dag. Vanaf € 6,99[/column] [/columns_row]

  Vorig artikel
  Proost op valentijn met smakelijke scroppino Proost op valentijn met smakelijke scroppino
  Volgend artikel
  4x geheime recepten uit oma’s keuken 4x geheime recepten uit oma’s keuken

  Gerelateerde artikelen