Het perfecte choco-cadeau voor mama!

26 april 2018
door Lisa Kapan Ingrediënten

  Moederdag staat al bijna voor de deur. Ben je nog op zoek naar een cadeau om haar, of iemand anders die je waardeert, op smakelijke wijze te verrassen? Met dit chocolade-recept proeft ze zonder twijfel dat ze de liefste is van de hele wereld…  

  Moeders zijn in onze ogen echte superhelden, daarom leggen wij ze graag in de watten op Moederdag. En wat is een betere manier om dat te doen dan door het geven van een chocoladecadeautje?

  Nóg meer inspiratie!

  Chocolade-zeezouttaartjes

  Uiteraard zijn er nog genoeg andere zoete lekkernijen om voor naar de keuken te sprinten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze populaire (én vegan!) chocolade-zeezouttaartjes? De pure chocolade en kokosmelk maken van deze taartjes een echte tropische verwennerij, terwijl het snufje zeezout aan het einde de perfecte tegenhanger is van al het zoet.

  Ook deze zelfgemaakte pralines zijn geliefd onder HelloFresh’ers. Volg de instructies en maak in een handomdraai de lekkerste dadel-cashew-pralines of pure chocolade-kokos-pralines. Leuk om cadeau te geven, maar uiteraard ook om jezelf mee te verwennen.

   

  Vorig artikel
  3x verwensnacks voor kinderen 3x verwensnacks voor kinderen
  Volgend artikel
  Gegratineerde macaroni Gegratineerde macaroni

  Gerelateerde artikelen