In het HelloFresh-zonnetje: Marja & Lisa

15 december 2017
door Lisa Kapan Lifestyle

  Bij onze Cook it Forward-campagne bieden we jullie de kans om een geliefde in het zonnetje te zetten en te verblijden met een HelloFresh Box. Dit keer vertelt winnares Marja over haar hardwerkende dochter Lisa, die te midden van een groot klusproject wel een smakelijk steuntje in de rug kan gebruiken…┬á

  cook it forward

  Als we op een koude dinsdagmiddag Marja verrassen met het nieuws dat haar ingezonden verhaal behoort tot een van de winnaars van de Cook it Forward-campagne, blijkt zij alles behalve een onbekende van ons. Marja is een klant van het eerste uur en geniet al jaren met regelmaat van onze recepten en boxen. “Ik denk dat ik al bij HelloFresh zit vanaf het begin. Ik laat de box bezorgen als het mij uitkomt en kies momenteel voor de Veggie Box. Omdat mijn dochter ontzettend hard werkt, klust en een hele fijne steun is, leek het me fantastisch haar te kunnen verrassen met een Box. Daarom heb ik meegedaan”

  Trots

  Marja’s dochter is, zoals zij het omschrijft, een echte doorzetter, staat voor iedereen klaar en werkt keihard. “Na haar studie Human Technology is Lisa gaan werken bij een bedrijf dat later is opgesplitst. Hierdoor veranderde er veel voor haar in een korte tijd en heeft ze enorme stappen gemaakt. Ze maakt wel erg lange dagen vind ik, waar ik soms bezorgd over ben, maar als ik dat tegen haar zeg vindt ze af en toe dat ik zeur. Ach, dat doen moeders nu eenmaal. Het harde werken loont in ieder geval wel; ze doet het als marketing manager ontzettend goed hoor ik, ze pakt veel aan en springt overal in waar nodig. Haar collega’s kunen altijd een beroep op haar doen en ze komt haar beloftes na. Ik ben ongelofelijk trots op haar en hoe ze het allemaal doet als 27-jarige.”

  Kluskoningin

  Buiten haar werk om beschikt Lisa eveneens over tomeloze energie en een goed hart vertelt Marja ons, wat ook blijkt uit het feit dat ze voor vrienden en familie een grote steun is. “Lisa is heel zorgzaam en betrokken, ook bij gezondheidsproblemen in ons gezin. Naast haar werk en sociale leven is ze op het moment met haar vriend bezig met een groots project: een klushuis. In een oud schoolgebouw zijn ze alles van a tot z aan het verbouwen tot er een mooie leefruimte ontstaat. Misschien wel een grotere uitdaging dan dat ze van tevoren hadden bedacht! Ze wonen nu al samen en al hun vrije tijd gaat dus nu naar het nieuwe huis, wat natuurlijk ten koste gaat van de rust en orde in het oude huis. Een HelloFresh Box kunnen ze daarom nu denk ik goed gebruiken!”

  Een persoonlijke boodschap

  Tot slot vinden we het leuk om een winnaar van de Cook it Forward-campagne ook nog even de ruimte te geven om een persoonlijke boodschap over te brengen aan de gekozen persoon. Dit is wat Marja nog tegen Lisa wilde zeggen:

  “Lieve Lisa, ik ben heel erg trots op je, trots op het feit dat je mijn dochter bent. We hopen volgend jaar een mooi kerstdiner met jullie te kunnen vieren in het nieuwe huis!”

  Benieuwd naar de volgende winnaar? Over een paar dagen lees je op de blog de volgende inzending…

  Vorig artikel
  Kerstknutselen voor kids Kerstknutselen voor kids
  Volgend artikel
  Stressvrije kerst: onze 4 experts vertellen hoe Stressvrije kerst: onze 4 experts vertellen hoe

  Gerelateerde artikelen