Cook it Forward met Dennis Weening

1 december 2017
door Lisa Kapan Tips en Tricks

  In Cook it Forward zet Miljuschka Witzenhausen elke week een bijzondere gast in het culinaire zonnetje. Samen met deze stralende gast gaat ze HelloFresh-recepten bereiden en ontstaan er smakelijke gesprekken. In deze aflevering is ze samen met presentator Dennis Weening in Arabische sferen door het maken van gemarineerde drumsticks met gepofte aubergine en labne… 

  Pappa Robinson 

  Dennis Weening is vooral bekend van zijn werk als presentator bij populaire tv-programma’s als So You Think You Can Dance en Expeditie Robinson. Voor Expeditie Robinson reist hij al 6 jaar naar bijzondere locaties; geen wonder dat hij inmiddels Mr. Robinson wordt genoemd! Dennis is naast zijn werk voor tv ook vader van drie dochters en vertelt Miljuschka in deze aflevering openhartig over hoe het er bij hem thuis aan toe gaat, welke gerechten hij graag maakt voor zijn gezin, hoe zijn werkleven eruit ziet en meer. Een gesprek vol lekker eten, mooie onderwerpen en veel gelach.

  Gepoft genot 

  Het recept waar Miljuschka en Dennis mee aan de slag gaan in Cook it Forward is er gegarandeerd eentje om bij weg te dromen, zittend op een vliegend tapijt, en vervolgens heel snel op te eten. In het recept wordt de aubergine gepoft, wat even duurt maar zich dubbel en dwars terugbetaalt in smaak. De oven doet in dit geval het meeste werk, want ook de gemarineerde kip gaat erin en zo heb je tijd om de aardappeltjes te bakken en heerlijk frisse labne te maken. Dit recept is een favoriet van ons!

  cook it forward

  Heb jij ook zo genoten van deze aflevering van Cook it Forward? De hele aflevering kun je hier terugkijken. 

  Vorig artikel
  Haast & honger: 5 tips om sneller aan tafel te gaan Haast & honger: 5 tips om sneller aan tafel te gaan
  Volgend artikel
  Cook it Forward met Marieke Elsinga Cook it Forward met Marieke Elsinga

  Gerelateerde artikelen