Pak uit in december met twee gangen 28 november 2019

door Manouk Gerechten

De feestmaand staat voor de deur! En om ervoor te zorgen dat je de hele maand een feestmaal op tafel zet, vind je elke week een tweegangendiner op het menu. Zo maken we er de hele maand een groot feest van.

Een voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert – deze twee gangen staan de komende weken op het menu!

Ravioli en garnalencocktail, twee gangen

Voorgerecht

Garnalencocktail
in tomaatbakje

Begin de avond met een klassieker: tomaat gevuld met garnalencocktail. Dit frisse voorgerecht is nog maar een ‘opwarmertje’, het hoofdgerecht is minstens zo lekker.

***

Hoofdgerecht

Gestoofde hertenpeper
met verse ravioli

Hertenstoof zonder uren in de keuken staan? Check! We hebben het vlees al laten pruttelen zodat het lekker zacht is en alle smaken er goed ingetrokken zijn. De verse ravioli die je erbij serveert is gevuld met geitenkaas, venkel en rozemarijn – een groot feest voor je smaakpapillen!

Op het menu van 7 t/m 11 december

Hoofdgerecht

Kalfssukade
met rodewijnsaus en knapperige pompoen

***

Nagerecht

Kaasplankje
met oa. verse geitenkaas, fourmet d’ambert en camembert

Op het menu van 14 t/m 18 december

salmon en croute, venkel, 2 gangen

Voorgerecht

Venkelsoep
met room

***

Hoofdgerecht

Zalm en croute
met venkelsalade, kappertjes
en krieltjes

Op het menu van 21 t/m 25 december

Vorig artikel
5x feestelijke fruitrecepten met chocolade 5x feestelijke fruitrecepten met chocolade
Volgend artikel
Een feestelijke kersttafel: 5 tips van onze foodstylist Een feestelijke kersttafel: 5 tips van onze foodstylist

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.