Pak uit in december met twee gangen

28 november 2019
door Manouk Gerechten

    De feestmaand staat voor de deur! En om ervoor te zorgen dat je de hele maand een feestmaal op tafel zet, vind je elke week een tweegangendiner op het menu. Zo maken we er de hele maand een groot feest van.

    Een voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert – deze twee gangen staan de komende weken op het menu!

    Ravioli en garnalencocktail, twee gangen

    Voorgerecht

    Garnalencocktail
    in tomaatbakje

    Begin de avond met een klassieker: tomaat gevuld met garnalencocktail. Dit frisse voorgerecht is nog maar een ‘opwarmertje’, het hoofdgerecht is minstens zo lekker.

    ***

    Hoofdgerecht

    Gestoofde hertenpeper
    met verse ravioli

    Hertenstoof zonder uren in de keuken staan? Check! We hebben het vlees al laten pruttelen zodat het lekker zacht is en alle smaken er goed ingetrokken zijn. De verse ravioli die je erbij serveert is gevuld met geitenkaas, venkel en rozemarijn – een groot feest voor je smaakpapillen!

    Op het menu van 7 t/m 11 december

    Hoofdgerecht

    Kalfssukade
    met rodewijnsaus en knapperige pompoen

    ***

    Nagerecht

    Kaasplankje
    met oa. verse geitenkaas, fourmet d’ambert en camembert

    Op het menu van 14 t/m 18 december

    salmon en croute, venkel, 2 gangen

    Voorgerecht

    Venkelsoep
    met room

    ***

    Hoofdgerecht

    Zalm en croute
    met venkelsalade, kappertjes
    en krieltjes

    Op het menu van 21 t/m 25 december

    Vorig artikel
    5x feestelijke fruitrecepten met chocolade 5x feestelijke fruitrecepten met chocolade
    Volgend artikel
    Een feestelijke kersttafel: 5 tips van onze foodstylist Een feestelijke kersttafel: 5 tips van onze foodstylist

    Gerelateerde artikelen

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.