4x verrukkelijke voorgerechten tijdens kerst

19 november 2019
door Manouk Gerechten

  December is een feestje! Van coquilles met aardpeerpuree tot een zalige zalmbonbon: met deze top vier voorgerechten steel jij de show tijdens het (kerst)diner.

  #4 Aardpeersoep met wilde paddenstoelen

  Elegant, eenvoudig en smaakvol: met deze soep maak je indruk op je gasten. Bereid het recept een dag van tevoren zodat je op de dag zelf meer tijd hebt om te genieten van je familie en vrienden.

  #3 Coquilles met aardpeerpuree

  Een goed begin van jouw feestmaal: een verfijnd voorgerecht met coquilles en zelfgemaakte rozemarijnpesto. Een feestje voor het oog én je smaakpapillen.

  #2 Pastinaaksoep met truffel-rozemarijnolie

  Deze pastinaaksoep met truffel-rozemarijnolie schittert dit jaar in onze Kerstbox. Met deze box krijg jij alle ingrediënten en receptkaarten voor het kerstdiner thuisbezorgd. Zo zet jij zonder gedoe deze pastinaaksoep én nog drie gangen op tafel.

  #1 Frisse zalmbonbon met noordzeegarnalen

  zalm, zalmbonbon, kerst

  Onze nummer 1: de zalmbonbon met een frisse vulling van ricotta, appel en noordzeegarnalen. Dit voorgerecht staat, net als de pastinaaksoep, op het kerstmenu van de Kerstbox. Nieuwsgierig naar de rest van het feestelijke menu? Ontdek het hier!

  Bekijk de handige video en zet in een handomdraai deze indrukwekkende ‘bonbon’ op tafel.

  Vorig artikel
  Een feestje op tafel: de naam- en menukaartjes in jouw Kerstbox Een feestje op tafel: de naam- en menukaartjes in jouw Kerstbox
  Volgend artikel
  5x deze gebeurtenissen beïnvloeden je eetgewoonten 5x deze gebeurtenissen beïnvloeden je eetgewoonten

  Gerelateerde artikelen