Top 3 van supermarkt-ergernissen

21 februari 2014
door Frederieke Achter de schermen
  supermarkt (1)

  Bron: www.bakkersinfo.be


  Vorige week vroegen wij jullie op onze
   Facebookpagina waar jullie je het meest aan ergeren in de supermarkt. De reacties waren vrij uiteenlopend! Ben jij benieuwd naar de grootste ergernissen in de supermarkt? Lees hieronder de top 3!

  1.     Mensen of karren die paden blokkeren
  Voor ons vrij verrassend, maar de meeste van jullie ergeren zich rot aan mensen en/of karren die de winkelpaden blokkeren. Wellicht om een praatje te maken of uit onnozelheid, maar voor velen blijft het toch vervelend als jij er met je bomvolle karretje niet doorheen kunt. Wat zou je hier aan kunnen doen? Bewust zijn van waar je jouw eigen kar laat staan, zodat anderen geen last van je hebben is misschien wel de eerste stap.

  lange rijen

  Bron: www.mobypicture.com

  2.     Ergernis om te bedenken wat je elke avond gaat eten
  Veel van jullie vinden het lastig om elke avond weer een gezonde en gevarieerde maaltijd te bedenken. Je valt toch vaak in herhaling of komt in de verleiding om makkelijke ongezonde maaltijden te kopen. Verantwoord inkopen doen blijft lastig, zeker als je trek hebt na je drukke werkdag en in een volle supermarkt snel je boodschappen wilt doen. Vaak biedt een weekmenu dan uitkomst of de HelloFresh Box natuurlijk!

  “Supermarkten zijn tot daaraan toe, het is meer het vooraf bedenken wat je nu weer moet eten , daar heb ik een hekel aan.” ~Linda

  3.     Lange rijen en lege schappen
  Op een gedeelde derde plaats staan de lange rijen bij de kassa en de lege schappen. We houden steeds minder van wachten en willen snel weer verder met iets anders. Of ken je dat gevoel dat je denkt dat je in de snelste rij staat? Om er vervolgens achter te komen dat je buurman toch sneller buiten staat! Ook is het erg omslachtig als net dat éne ingrediënt er niet meer is, waardoor je weer naar een andere winkel moet.

  “Het is lastig als ik naar meerdere winkels moet gaan om alles in te slaan wat ik nodig heb” ~Annemarie

  Wij ergeren ons soms ook, maar gelukkig hoeven we niet meer zo vaak naar de supermarkt nu we de HelloFresh Box hebben. En zoals sommige ook zeiden, ergernissen kosten tijd en hebben (helaas) weinig zin! 

  Heb jij een goede tip om je zo min mogelijk te ergeren in de supermarkt?

  Vorig artikel
  Pastinaakfriet Pastinaakfriet
  Volgend artikel
  Leren HelloFresh receptenhouder Leren HelloFresh receptenhouder

  Gerelateerde artikelen