Zo kook je het kerstmenu

21 december 2020
door Kim Inspiratie

    Dit jaar een ontspannen kerst met de HelloFresh Kerstbox? 🎅 Wat heerlijk! Nu hoef je je gelukkig geen zorgen meer te maken over het kerstmenu, dat ene ingrediënt dat niet op voorraad is of uren in de keuken staan. In de Kerstbox vind je alle ingrediënten en zet je binnen twee uur een feestelijke viergangendiner op tafel!

    De Chefs van HelloFresh hebben een geweldig kerstmenu voor je samengesteld, een uitgebreid viergangenmenu van voorgerecht tot nagerecht binnen 2 uur. En dat allemaal zonder stress, ideaal toch? Om het nog makkelijker voor je te maken, hebben we een filmpje voor je hoe je in een handomdraai de tarte tatin van gekleurde wortel maakt. Om bij weg te zwijmelen 😋.

    1. Tarte tatin van gekleurde wortel op het kerstmenu 🥕

    Ben jij chef bijgerecht deze kerst? No worries, in een handomdraai zet je deze feestelijke tarte tatin op tafel. Oranje, paars en geel – de wortelen in deze tarte tatin hebben alle kleuren van de regenboog. Dat maakt het een genot voor het oog, maar zeker ook voor je smaakpapillen. Een lekkere stoof erbij, een knolselderijpuree en een frisse peersalade en jouw kerstdiner kan beginnen.

    2. Trifle met sinaasappel en speculaas met mascarponecrème 🍊

    Ben jij dit jaar de koning(in) van de desserts tijdens kerst? Met dit recept voor trifle met sinaasappel en speculaas zet jij gegarandeerd een dessert op tafel waar iedereen blij van wordt. Mmm…

    Is jouw creatie nog beter gelukt dan de video? Deel jouw kerstpret met ons en gebruik #hellofreshnl – zo genieten wij ook een beetje mee.

    Vorig artikel
    De leukste kersttips De leukste kersttips
    Volgend artikel
    Een gezond ontbijt met een smakelijke smoothiebowl Een gezond ontbijt met een smakelijke smoothiebowl

    Gerelateerde artikelen