Zo kook je het kerstmenu

21 december 2020
door Kim Inspiratie

  Dit jaar een ontspannen kerst met de HelloFresh Kerstbox? šŸŽ… Wat heerlijk! Nu hoef je je gelukkig geen zorgen meer te maken over het kerstmenu, dat ene ingrediĆ«nt dat niet op voorraad is of uren in de keuken staan. In de Kerstbox vind je alle ingrediĆ«nten en zet je binnen twee uur een feestelijke viergangendiner op tafel!

  De Chefs van HelloFresh hebben een geweldig kerstmenu voor je samengesteld, een uitgebreid viergangenmenu van voorgerecht tot nagerecht binnen 2 uur. En dat allemaal zonder stress, ideaal toch? Om het nog makkelijker voor je te maken, hebben we een filmpje voor je hoe je in een handomdraai de tarte tatin van gekleurde wortel maakt. Om bij weg te zwijmelen šŸ˜‹.

  1. Tarte tatin van gekleurde wortel op het kerstmenu šŸ„•

  Ben jij chef bijgerecht deze kerst? No worries, in een handomdraai zet je deze feestelijke tarte tatin op tafel. Oranje, paars en geel – de wortelen in deze tarte tatin hebben alle kleuren van de regenboog. Dat maakt het een genot voor het oog, maar zeker ook voor je smaakpapillen. Een lekkere stoof erbij, een knolselderijpuree en een frisse peersalade en jouw kerstdiner kan beginnen.

  2. Trifle met sinaasappel en speculaas met mascarponecrĆØme šŸŠ

  Ben jij dit jaar de koning(in) van de desserts tijdens kerst? Met dit recept voor trifle met sinaasappel en speculaas zet jij gegarandeerd een dessert op tafel waar iedereen blij van wordt. Mmm…

  Is jouw creatie nog beter gelukt dan de video? Deel jouw kerstpret met ons en gebruik #hellofreshnl – zo genieten wij ook een beetje mee.

  Vorig artikel
  De leukste kersttips De leukste kersttips
  Volgend artikel
  Een gezond ontbijt met een smakelijke smoothiebowl Een gezond ontbijt met een smakelijke smoothiebowl

  Gerelateerde artikelen