5x Nederlandse foodies op Instagram

26 mei 2016
door Wendy Tips en Tricks

  Food Revolution (3 of 22)Instagram is een populair medium onder foodies. Ook wij delen graag mooie plaatjes van onze gerechten waarmee we je inspireren. Naast ons eigen account (@hellofreshnl), maakten wij een lijstje van foodies op Instagram die je niet mag missen!

  Vanessa Dawson – @culinessa

  Vanessa is, net zoals wij, gewoon dol op lekker eten! Haar passie (en naar eigen zeggen obsessie) voor koken en lekker eten deelt ze dan ook graag met ons. Op haar Instagram-account vind je inspiratie voor leuke hapjes én mooie plekjes. Dat we vrolijk worden van haar frisse foto’s staat in ieder geval vast!

  Reny – @mindfourfeednl

  Reny is moeder van twee dochters en wil graag samen met haar kinderen gezond én lekker eten. Maar ook als je af en toe wilt snoepen ben je bij haar aan het goed adres. Volgens haar is genieten het allerbelangrijkste, als je maar in balans blijft. Naast de foto’s van lekker eten krijg je ook een kijkje in het dagelijkse leven van Reny. Zo deelt ze ook de rommel in de keuken na afloop van het koken. Erg herkenbaar en daar houden wij wel van.

  Anne-ruth – @kookmeisje

  Lekker eten is Anne-Ruth met de paplepel ingegoten. Al vanaf toen ze klein was stond ze vaak met haar moeder in de keuken. Toen vrienden en familie haar om recepten begonnen te vragen begon ze een blog om die te kunnen delen. De foto’s die ze op haar Instagram-account post zijn erg romantisch en doen ons denken aan lange zwoele zomeravonden met, natuurlijk, veel lekker eten. Wij waarschuwen je alvast; van deze posts krijg je honger en zin om de keuken in te duiken!

  Joor – @joorkitchen

  Joor is pescotariër, dat betekent dat zij geen vlees, maar wel vis eet. Dit zie je ook terug in haar post van vegetarische – en visgerechten. Wij worden vooral blij van alle inspiratiefoto’s voor ontbijtjes en gebakjes; hier mag je ons wel voor wakker maken! Is alles gezond? Nee. Maar dat maakt niet uit, want af en toe mag je best jezelf verwennen.

  Marlot – @sensory_kitchen

  Marlot heeft twee passies: eten en reizen! Dus waarom zou je dat niet combineren? Al reizend door onder andere Cambodja, Thailand en Maleisië laat ze ons meegenieten van de lokale cuisine. Bereid je dus maar voor op veel foto’s van kleurrijke curry’s en salades. Ook post ze prachtige foto’s van de landen die ze bezoekt. Wij krijgen er spontaan reiskriebels van! Leuk weetje: Marlot heeft in 2014 een tijdje in ons productteam gewerkt.

  Ken je zelf nog leuke Nederlandse foodies op Instagram? Deel ze dan hieronder in de reacties. Wij zijn benieuwd!

  Vorig artikel
  Harissa zelf maken Harissa zelf maken
  Volgend artikel
  Op bezoek bij Arjen: de gele paprika leverancier Op bezoek bij Arjen: de gele paprika leverancier

  Gerelateerde artikelen

  2 reacties

  Kelly schreef:

  Ik plaats ook regelmatig recepten en daarnaast richt ik me op een gezonde lifestyle healthykelly88 ben ik ( http://www.facebook.com/healthykelly )

  CuliHaarlem schreef:

  @culihaarlem! ????