Bezorging op zaterdag binnen de Randstad

10 oktober 2014
door Wendy Achter de schermen
  Landelijke bezorging op zaterdag

  Landelijke bezorging op zaterdag

  Woon jij in de Randstad en zou je liever de box op zaterdagochtend willen ontvangen? Dat is vanaf nu mogelijk. Op die manier ben jij nog flexibeler in het kiezen van jouw ideale bezorgmoment. Wil je graag de box op zaterdagochtend ontvangen? Lees dan snel verder hoe je dit gemakkelijk aanpast!

  Ontvang nu de HelloFresh Box op zaterdagochtend

  Dit kan vanaf volgende week zaterdag al! Je kunt er voor kiezen om de HelloFresh Box in plaats van op zondag of maandag op zaterdag tussen 08:00 en 14:00 uur thuisbezorgd te krijgen. Je betaalt hier niets extra voor en krijgt net als anders de HelloFresh Box met verse en gekoelde producten thuisbezorgd.

  Klinkt dit interessant? Log dan snel in op de website en pas jouw bezorgdag aan naar zaterdag. Hieronder vind je een stappenplan hoe je dit kunt aanpassen in je online account.

  1. Log in op je persoonlijk account op www.hellofresh.nl
  2. Klik op ”Mijn boxen” en vervolgens bij ”Mijn lidmaatschap” op het potloodje rechtboven.
  3. Bij “Bezorging” kun je nu jouw nieuwe voorkeursdag aangeven.
  4. Vergeet niet de wijzigingen die je hebt gemaakt op te slaan.

  Als je de wijzigingen hebt opgeslagen, krijg je van ons nog een bevestigingsmail met daarin jouw nieuwe bezorgmoment.

  Let op! Heb jij een Fruitbox? Dan verhuist deze automatisch mee naar jouw nieuwe bezorgdag, ook al geeft de website iets anders aan.

  Jouw producten even vers

  De producten worden elke dag vers bij ons aangeleverd. Het maakt voor de versheid van de producten dus niet uit of je op of je op zaterdag, zondag of maandag de box ontvangt: alles is even vers. Je kunt – net als alle andere wijzigingen – tot en met de woensdag voor de bezorging van jouw HelloFresh Box de leverdag aanpassen in je online account. De klantenservice is vanaf zaterdag 18 oktober ook iedere zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur bereikbaar voor vragen. Mocht het niet lukken om jouw bezorgdag te wijzigen, dan helpen we je graag!

  De zaterdaglevering is vooralsnog alleen beschikbaar als je in de Randstad woont. Wij bezorgen de boxen op zondag en dinsdag in de rest van het land.

  Veel plezier met jouw HelloFresh Box.

  Vorig artikel
  Aardbeien met citroenkwark en munt Aardbeien met citroenkwark en munt
  Volgend artikel
  Ingrediënt van de week: pompoen Ingrediënt van de week: pompoen

  Gerelateerde artikelen