Onze recepten

3x fondue

Gerechten 18 november 2016

Kaasfondue ken je vast wel, maar er is meer in de wondere wereld van fondue. Dat laten we je zien in deze blog. 

Lees meer

Gezonde winterse smoothie tegen verkoudheid

Gerechten 16 november 2016

Ben jij, nu de winter op komst is, ook zo aan het sniffen? De dagen worden kouder en het kan soms lastig zijn om je weerstand goed op peil te houden.

Lees meer

1 reactie

Ik vind de website meer dan duidelijk, nodigt uit tot, maken en eten, vooral het stuk over de boerenkool.

Onze matcha latte

Gerechten 2 november 2016

Misschien ben je het wel eens tegengekomen in een hippe koffiebar: een matcha latte. Benieuwd naar onze versie met witte chocolade?

Lees meer

1 reactie

eric schreef:

Bedankt voor de informatie 🙂

Vorige week heb ik wat matcha gekocht via https://www.facebook.com/TeamiBlendsNL/
En mijn vriendin zegt dat haar maag rustiger is, nu is ze binnekort jarig en ik wil nog wat andere dingen kopen 🙂
Hebben jullie tips voor mij, zodat ze zich nog beter gaat voelen?

groeten eric

Zoete aardappel bereiden

Gerechten 31 oktober 2016

Wij krijgen geen genoeg van zoete aardappel. Maar hoe maak je ‘m klaar? Wij geven tips.

Lees meer

Onze 5 favoriete pompoenrecepten

Gerechten 14 oktober 2016

Geen groente herfstiger dan pompoen als je het ons vraagt. Wij delen in deze blog onze vijf favoriete pompoenrecepten. 

Lees meer

Havermout ontbijtrecepten

Gerechten 7 oktober 2016

Ben je op zoek naar een voedzaam en veelzijdig ontbijtje? Havermout is je antwoord! 

Lees meer

Thuismaaktip: Rouleau

Onze recepten 19 september 2016

In de tweede aflevering van ‘Over smaak valt te twisten’ streden de teams Zoete emotie (groen) tegen de Smaakmakers (geel). Er kwam een hele mooie rouleau op tafel. We vertellen je meer over deze Franse klassieker.

Lees meer

2 reacties

Robbert schreef:

In deze beschrijving hebben ze het over spek of ham er omheen om het uitdrogen te voorkomen, dit zat helaas niet in de box of stond niet in het recept uit de box. Dus je raad het al… erg lekker maar erg droog dat was wel zonde.

Julius schreef:

Ha Robbert,

Dat is inderdaad zonde! Bedankt voor je reactie, ik ga dit met mijn collega’s overleggen!

Groetjes,

Julius.

Zelfgemaakte mayonaise – zo doe je het

Gerechten 9 september 2016

In de tweede aflevering van ‘Over smaak valt te twisten’ maakte kookclub Bolo zelf een mayonaise. Zij kozen voor een mayo op basis van eiwit, wat een iets lichter resultaat geeft. Wij laten je zien hoe je thuis zelf mayonaise maakt!

Lees meer

2 reacties

Gabor schreef:

Je kunt de smaak van de mayonaise nog mooi omhoog halen door het toevoegen van een snufje suiker of een klein scheutje gembersiroop.

Charlot van Scheijen schreef:

Wat een goede tip Gabor, dankjewel! Groeten, Charlot

Seitangehakt als vleesvervanger

Onze recepten 16 augustus 2016

Staat bij jou volgende week de curry madras op het menu? Dan ga je aan de slag met seitangehakt. Lees meer over dit bijzondere product waar we fan van zijn. Jij hopelijk straks ook!

Lees meer

Ananas-smoothie bowl

Onze recepten 16 augustus 2016

Je bent het misschien al eens tegengekomen de laatste tijd: een smoothie bowl. Wij vinden het een mooie aanvulling op ons ontbijt-repetoire en delen een van onze favoriete recepten voor een smoothie bowl met ananas.

Lees meer

Bekijk meer