Eten op de visafslag
17 juni 2016Wat een geweldige avond was het op de visafslag in Den Oever! Daar hebben wij samen met zo’n 80 HelloFresh’ers gegeten. En niet alleen dat. We kregen een uitgebreide rondleiding met uitleg over hoe de vis aan wal wordt gehaald en wat er dan mee gebeurt. Ook stonden de mannen van Van Meines klaar met de allereerste nieuwe haring van dit jaar. Yummy! Bekijk hieronder de foto’s voor een sfeerimpressie. We kunnen ons helemaal vinden in Pieternel’s woorden: ‘Het was een heerlijke avond. Zalig gegeten en leuk om eens andere “HelloFresh’ers “te ontmoeten.’

Vissersboot in Den Oever

Voordat de drukte begon – het HelloFresh-team was er klaar voor!

Uitleg over verschillende vissoorten

Het menu viel goed in de smaak

‘Net echt’ – op de veiling

Letterlijk op de visafslag aan tafel

HelloFresh’ers leren HelloFresh’ers kennen

Gezelligheid!
Proost op een mooie avond! Voor iedereen die erbij was: bedankt voor jullie aanwezigheid. De lekkerste recepten kun je hier downloaden en de rest van de foto’s vind je op onze Facebookpagina.
Voor iedereen die het gemist heeft: er zijn nog een paar plekjes vrij voor ons aanschuifdiner op 7 juli in Velden. Dan schuiven we aan bij onze leverancier van Chinese groenten. Schrijf je hier in!