Eten op de visafslag

17 juni 2016
door Frederieke Achter de schermen

    PicMonkey Collage

    Wat een geweldige avond was het op de visafslag in Den Oever! Daar hebben wij samen met zo’n 80 HelloFresh’ers gegeten. En niet alleen dat. We kregen een uitgebreide rondleiding met uitleg over hoe de vis aan wal wordt gehaald en wat er dan mee gebeurt. Ook stonden de mannen van Van Meines klaar met de allereerste nieuwe haring van dit jaar. Yummy! Bekijk hieronder de foto’s voor een sfeerimpressie. We kunnen ons helemaal vinden in Pieternel’s woorden: ‘Het was een heerlijke avond. Zalig gegeten en leuk om eens andere “HelloFresh’ers “te ontmoeten.’

    _MG_1325

    Vissersboot in Den Oever

    _MG_1436

    Voordat de drukte begon – het HelloFresh-team was er klaar voor!

    _MG_1468

    Uitleg over verschillende vissoorten

    _MG_1709

    Het menu viel goed in de smaak

    _MG_1752

    ‘Net echt’ – op de veiling

    _MG_1906

    Letterlijk op de visafslag aan tafel

    _MG_2116

    HelloFresh’ers leren HelloFresh’ers kennen

    _MG_2193

    Gezelligheid!

    Proost op een mooie avond! Voor iedereen die erbij was: bedankt voor jullie aanwezigheid. De lekkerste recepten kun je hier downloaden en de rest van de foto’s vind je op onze Facebookpagina.

    Voor iedereen die het gemist heeft: er zijn nog een paar plekjes vrij voor ons aanschuifdiner op 7 juli in Velden. Dan schuiven we aan bij onze leverancier van Chinese groenten. Schrijf je hier in!

    Hoe vond jij de avond? Laat het ons weten in een reactie onder dit blogartikel.

    Vorig artikel
    Vouwspelletje uit de Familybox knutselen Vouwspelletje uit de Familybox knutselen
    Volgend artikel
    Eten bij de spinazieleverancier Eten bij de spinazieleverancier

    Gerelateerde artikelen

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.