Eten op de visafslag

17 juni 2016
door Frederieke Achter de schermen

PicMonkey Collage

Wat een geweldige avond was het op de visafslag in Den Oever! Daar hebben wij samen met zo’n 80 HelloFresh’ers gegeten. En niet alleen dat. We kregen een uitgebreide rondleiding met uitleg over hoe de vis aan wal wordt gehaald en wat er dan mee gebeurt. Ook stonden de mannen van Van Meines klaar met de allereerste nieuwe haring van dit jaar. Yummy! Bekijk hieronder de foto’s voor een sfeerimpressie. We kunnen ons helemaal vinden in Pieternel’s woorden: ‘Het was een heerlijke avond. Zalig gegeten en leuk om eens andere “HelloFresh’ers “te ontmoeten.’

_MG_1325

Vissersboot in Den Oever

_MG_1436

Voordat de drukte begon – het HelloFresh-team was er klaar voor!

_MG_1468

Uitleg over verschillende vissoorten

_MG_1709

Het menu viel goed in de smaak

_MG_1752

‘Net echt’ – op de veiling

_MG_1906

Letterlijk op de visafslag aan tafel

_MG_2116

HelloFresh’ers leren HelloFresh’ers kennen

_MG_2193

Gezelligheid!

Proost op een mooie avond! Voor iedereen die erbij was: bedankt voor jullie aanwezigheid. De lekkerste recepten kun je hier downloaden en de rest van de foto’s vind je op onze Facebookpagina.

Voor iedereen die het gemist heeft: er zijn nog een paar plekjes vrij voor ons aanschuifdiner op 7 juli in Velden. Dan schuiven we aan bij onze leverancier van Chinese groenten. Schrijf je hier in!

Hoe vond jij de avond? Laat het ons weten in een reactie onder dit blogartikel.

Vorig artikel
Vouwspelletje uit de Familybox knutselen Vouwspelletje uit de Familybox knutselen
Volgend artikel
Eten bij de spinazieleverancier Eten bij de spinazieleverancier

Gerelateerde artikelen