Hello Kookhulp

8 november 2016
door Charlot van Scheijen Achter de schermen

  Vanaf nu kun je ook via WhatsApp terecht bij HelloFresh. Voor al je kookvragen kun je tussen 16.00 en 21.00 uur een berichtje sturen.

  Hello Kookhulp

  Loop je tijdens het koken tegen een culinair probleem aan? Is je soep te zout, wil je weten of je basilicum kunt vervangen door peterselie of is je saus te pittig? Geen paniek. Vanaf nu kun je HelloFresh ook bereiken via Hello Kookhulp, een WhatsApp-dienst die je kunt bereiken op +31 06 2727 3232. Ons culinaire team staat je daar bij met raad, daad en slimme oplossingen voor je kookvragen.

  Je kunt ons in Nederland bereiken op WhatsApp tussen 16.00 en 21.00 uur. Buiten die uren kun je terecht bij onze klantenservice via e-mail, chat, telefoon of sms. Dat geldt ook voor vragen over je lidmaatschap, bezorging van de box etc.

  Top 3 vragen

  De eerste vragen zijn al binnen! Wij vroegen aan klantenservice-teamleider Colin wat voor vragen er zoal gesteld worden via Hello Kookhulp, en hij gaf ons een heuse top 3.

  1. Hoe sprenkel ik olijfolie? (Je kunt je duim boven op de fles houden zodat je een kleine opening hebt. Schud vervolgens voorzichtig met de fles boven je gerecht.)
  2. Wat kan ik doen met overgebleven knolselderij? (Snijd de knolselderij in dunne reepjes, bak ze ongeveer 20 minuten in de oven en eet ze als frietjes bij je maaltijd.)
  3. Klopt het dat er geen bouillonblokje in de box zit? (Ja, er is een lijstje van basisingrediënten waarvan we verwachten dat de meeste mensen ze in huis hebben. Bouillon dus onder andere, en bijvoorbeeld olijfolie, zout en peper. Dit volledige lijstje vind je op onze website, bij ‘veelgestelde vragen’.)

  Meer weten?

  Hier vind je de veelgestelde vragen. Lees hier meer over de algemene voorwaarden.

  Vorig artikel
  Het verschil tussen een eetlepel en theelepel Het verschil tussen een eetlepel en theelepel
  Volgend artikel
  Veilig en hygiënisch koken met HelloFresh Veilig en hygiënisch koken met HelloFresh

  Gerelateerde artikelen