HelloFresh Kerstbox: alles zonder stress in huis voor het kerstdiner

25 november 2016
door Lizzie Winckel Achter de schermen

    Wat eet jij deze Kerst? Om je extra in de watten te leggen, hebben we dit jaar weer een Kerstbox samengesteld met een verrassend kerstmenu. Alles zonder stress in huis voor het kerstdiner. Wij doen alle boodschappen en jij hebt meer tijd om te genieten van de feestdagen.

    hf161012_nl_dinnerscene_-38_low

    Wij zorgen ervoor dat de ingrediënten voor het kerstdiner in de juiste hoeveelheden bij jou thuis worden bezorgd vlak voor Kerst (op 23 of 24 december). Dit jaar hebben we vier varianten van de Kerstbox: Kerstbox Original, Kerstbox Deluxe, Kerstbox Veggie en de Gourmetbox. Deze laatste box is extra leuk voor Oud & Nieuw! Ontdek wat er op het menu staat en laat de voorpret maar beginnen!

    Goed om te weten

    De gewone HelloFresh Box wordt gewoon bezorgd in week 52 en week 1. Als je deze tijdens de weken van Kerst en Oud en Nieuw niet wilt ontvangen, dan kun je deze pauzeren voor die weken.

    Kerstbox Original

    Met de Kerstbox Original heb je direct alles in huis om deze Kerst met de hele familie van een driegangendiner te genieten. We hebben een menu gemaakt met als voorgerecht is een paddenstoelensoep met mascarpone. Je maakt er ook zelf een kaaskoekje bij. Het hoofdgerecht bestaat uit een kalkoenrollade met een heerlijke vulling van onder andere abrikozen en noten. De rollade is door onze slager al gevuld, dus daar ben je niet veel tijd aan kwijt. Bij de rollade komt een sinaasappelsaus en krieltjes. De maaltijd wordt afgesloten met panna cotta met amarenekersen en chocoladekrullen. Bestel hier de Kerstbox Original.

    Ingrediënten (hoeveelheden hangen af van het aantal personen):

    Voorgerecht: sjalot, knoflook, verse tijm, verse marjolein, verse bladpeterselie, paddestoelenbouillon, paddestoelenmelange, baguette, grana padano, mascarpone, roomboter.
    Hoofdgerecht: krieltjes, kalkoenrollade, rode ui, sinaasappel, verse krulpeterselie , honing, radicchio.
    Dessert: slagroom, vanillestokje, agar agar, amarenekersen, chocoladekrullen, verse munt.

    picmonkey-collage

    Kerstbox Deluxe

    Met de Kerstbox Deluxe heb je direct alles in huis om deze Kerst met de hele familie van een uitgebreid diner te genieten. Het menu begint met een borrelhapje en een bospaddenstoelensoep. Tussendoor eet je kabeljauwhaas met tomatencarpaccio. Het hoofdgerecht bestaat uit een kalkoenrollade met een heerlijke vulling van onder andere abrikozen en noten. De maaltijd wordt afgesloten met panna cotta. Ook krijg je nog wat extra’s voor bij de koffie. Bestel hier de Kerstbox Deluxe.

    Ingrediënten (hoeveelheden hangen af van het aantal personen):

    Voorgerecht: sjalot, knoflook, verse tijm, verse marjolein, verse bladpeterselie, paddestoelenbouillon, paddestoelenmelange, baguette, grana padano, mascarpone, roomboter.
    Tussengerecht: verse bladpeterselie, verse basolicum, kappertjes en augurken, knoflook, romatomaat, kabeljauwhaas.
    Hoofdgerecht: krieltjes, kalkoenrollade, rode ui, sinaasappel, verse krulpeterselie , honing, radicchio
    Dessert: slagroom, vanillestokje, agar agar, amarenekersen, chocoladekrullen, verse munt

    picmonkey-collage-2

    Kerstbox Veggie

    Met de Kerstbox Veggie heb je direct alles in huis om deze Kerst met de hele familie van een vegetarisch driegangendiner te genieten. We hebben een menu gemaakt met als voorgerecht is een paddenstoelensoep met mascarpone. Je maakt er ook zelf een kaaskoekje bij. Het hoofdgerecht bestaat uit een bolcourgette die je vult met een notenmix. Daarbij eet je een risotto met de Italiaanse kaas fontina. De maaltijd wordt afgesloten met panna cotta met amarenekersen en chocoladekrullen. Bestel hier de Kerstbox Veggie

    Ingrediënten (hoeveelheden hangen af van het aantal personen):

    Voorgerecht: sjalot, knoflook, verse tijm, verse marjolein, verse bladpeterselie, paddestoelenbouillon, paddestoelenmelange, baguette, grana padano, mascarpone, roomboter
    Hoofdgerecht: sjalot, knofllok, verse tijm, verse salie, notenmix, vrije-uitloopei, tomatenpuree, havermout, bolcourgette, ui, fontina, risotto, radicchio, sinaasappel.
    Dessert: slagroom, vanillestokje, agar agar, amarenekersen, chocoladekrullen, verse munt

    picmonkey-collage-3

    Kerstbox om te gourmetten

    Wil jij gourmetten op Oudejaarsavond? Dat kan dit jaar ook met de Gourmetbox. We bezorgen deze namelijk ook op 31 december! Met deze gourmetbox heb je direct alles in huis om tijdens Kerst of op oudejaarsavond met de hele familie te gourmetten. We hebben een selectie gemaakt van stukjes vlees en vis die je zelf marineert. Denk bijvoorbeeld aan een visspiesje, hertenbiefstuk en kalkoenmedaillons. Ook vind je vegetarische gerechtjes in deze box, zoals courgetteburgertjes met geitenkaas en een boerenomelet. In de Kerstbox voor gourmetten vind je bovendien ingrediënten om zelf een salade, notenboter en een dessert met peer te maken. Bestel hier de Kerstbox voor gourmetten.

    Ingrediënten (hoeveelheden hangen af van het aantal personen):

    Recept 1: citroen, knoflookteen, chillivlokken, zalmfilet, tonijnfilet, garnalen, kabeljauwhaas.
    Recept 2: hazelnoten, hertenbiefstuk, kalkoenmedaillon, tartaar met spek.
    Recept 3: bosui, rode paprika, verse kervel, vrije-uitloopei.
    Recept 4: courgette, verse geitenkaas, rozemarijn.
    Recept 5: cherrytomaten, mesclun.
    Recept 6: roomboter, baguette, knoflookteen, verse bieslook, verse bladpeterselie, Belgische mayonaise (Jean Baton), truffelmayonaise (Jean Baton).
    Recept 7: conference peer, honing, kaneel, geschaafde amandel.

    hf161014_extrashot_nl_gourmet_-19_highOok verkrijgbaar voor Oud en Nieuw
    Wil jij gourmetten op Oudejaarsavond? Dat kan dit jaar ook met de Gourmetbox. We bezorgen deze namelijk ook op 31 december!

    Bijpassende wijnen

    Om het diner compleet te maken hebben we niet alleen de ingrediënten voor het menu voor je ingekocht, maar ook lekkere wijnen voor je uitgezocht. Deze wijnen passen perfect bij de gerechten. Je kunt de wijnbox bij elke Kerstbox erbij bestellen.

    hf161114_extrashot_nl_cheesewine_reshoot_-17_high

    Kaasplankje

    Geniet van een heerlijk kaasplankje met de lekkerste kazen uit Nederland en België. De vier kazen variëren van mild tot krachtig en serveer je met Limburgse appel-perenstroop en Hollandse walnoten. Je kunt dit kaasplankje bestellen als extraatje bij een van onze Kerstboxen.

    hf161114_extrashot_nl_cheesewine_reshoot_-53_high

    Aanschuifdiner Kersteditie

    Wil je een voorproefje van de Kerstbox? Kom naar een van onze Aanschuifdiners! Tijdens onze kersteditie ontmoet je onze leveranciers, proef je de gerechten uit de box en kom je alvastl in de kerstsfeer met HelloFresh! Je kunt hier je kaarten kopen.

    hf161012_nl_dinnerscene_-28_low

    Wil je alles zonder stress in huis voor het kerstdiner? Wij doen voor jou alle boodschappen, waardoor jij meer tijd hebt om te genieten van de feestdagen!

     

    Vorig artikel
    Bespaartips voor december Bespaartips voor december
    Volgend artikel
    Recept voor tarte tatin Recept voor tarte tatin

    Gerelateerde artikelen

    6 reacties

    Carla schreef:

    Wat fijn, zelf niet de kerstspits in te hoeven bij de supermarkt! Een mooi menu ook, heel divers! Vanuit duurzaamheid en diervriendelijkheid (belangrijk onderdeel van jullie visie en aanbod) vraag ik me wel af hoe dat zit met de herkomst van het vlees en de vis. Betreffen het bijvoorbeeld herten die al door Staatsbosbeheer worden afgeschoten vanuit het soortenbeleid (beheersing omvang) of worden de dieren gehouden voor de commerciële handel? Daarbij is tonijn volgens de viswijzer eigenlijk niet meer ‘duurzaam’ aan te bieden, ze worden overal bedreigd. Ik wil heel graag gebruikmaken van de box maar dat hangt voor mij wel van bovenstaande zaken af

    Charlot van Scheijen schreef:

    Dag Carla,

    Bedankt voor je berichtje en wat leuk dat je de Kerstbox overweegt! Bij HelloFresh werken we alleen met leveranciers die goede en kwalitatieve producten kunnen leveren. Zij moeten per productcategorie aan specifieke criteria voldoen, moeten ons kunnen vertellen en laten zien waar de producten vandaan komen en controle hebben over hun keten. Wat betreft jouw vragen; er zit geen hertenvlees in onze Kerstbox. Wel een mooie kalkoenrollade, voorzien van ‘label rouge’ – een keurmerk dat goede leefomstandigheden van de dieren garandeert. Je zou dit label kunnen vergelijken met 2 á 3 sterren van de Dierenbescherming: de kwalificatie die in Nederland veel gebruikt wordt. Er zit ook geen tonijn in onze Kerstbox. Maar de enige soort die wij gebruiken is die van Fish Tales, een duurzaam vismerk (http://www.fish-tales.com/). Mocht je nog aanvullende vragen hebben dan nemen we graag telefonisch contact met je op zodat we de herkomst van de specifieke producten verder kunnen toelichten. Goed om te weten: de Kerstbox kun je nog tot vanavond 23:59 uur bestellen, dus wees er snel bij!

    Groeten,
    Charlot

    Esther schreef:

    Hi, leuke actie, als er een acceptgiro bij kan wil ik graag van de luxe pakket gebruik maken als cadeau voor mijn moeder. Kan dat?.

    Charlot van Scheijen schreef:

    Hoi Esther,

    Je kunt de box zeker cadeau doen.
    Alleen, wat bedoel je precies met een acceptgiro?
    Op onze website kun je met iDeal, PayPal of creditcard de box betalen.

    Groeten,
    Charlot

    Carla schreef:

    Ha Charlot, dank voor je reactie en zeker geruststellend te weten dat jullie je missie zo serieus nemen! Ik heb de gourmetten box besteld. Ik lees toch dat daar tonijn en hertenbiefstuk in zitten? En wat zouden jullie adviseren erbij te halen of is de box wat jullie betreft vullend genoeg voor een kerstdiner? Groeten, Carla

    Charlot van Scheijen schreef:

    Dag Carla,
    Sorry, dit bericht heb ik niet meer op tijd gelezen.
    Is de gourmetbox goed bevallen?
    In het vervolg kun je met vragen ook altijd terecht bij onze klantenservice (https://www.hellofresh.nl/contact/), daar word je zeker weten heel snel geholpen.
    Groeten, Charlot