Het ABC van HelloFresh

10 januari 2018
door Lisa Kapan Achter de schermen

  Op onze blog lees je over nieuwe producten, recepten, onze collega’s en leveranciers, maar we gaan ook graag back to basics met je. Wat is onze visie, wat maakt ons anders dan anders en welk gemak bieden we je?  Of je nu al jaren bij HelloFresh zit of onze bezorger jouw eerste box nog aan je moet overhandigen; test je Fresh-kennis van onze drie hoofdingrediënten hier!

  Wij geloven dat etenstijd het hoogtepunt van je dag kan zijn, voor iedereen. Een moment waarop je je goed voelt, met goed gezelschap en met goed eten. Wij willen dat elke avondmaaltijd een moment is om naar uit te kijken en dat doen we door stress en gedoe rond het avondeten bij jou, weg te nemen.

  Goed eten

  In de box vind je kwalitatieve, verse ingrediënten van betrouwbare leveranciers . We verzekeren je hiermee de basis voor een goede maaltijd en dat doen we al sinds 2012. In alle gerechten zit lekker veel verse groente en onze diëtiste zorgt ervoor dat het een gebalanceerde maaltijd is met de juiste voedingswaarden. Zo zet je zonder zorgen een goede maaltijd op tafel en weet je zeker dat je binnenkrijgt wat goed voor je is.

  Gemak

  Het kiezen, kopen en koken van de HelloFresh-maaltijden is heel gemakkelijk. Wij bedenken de recepten, jij kunt zelf kiezen wat je wilt eten. Inmiddels heb je wekelijks de keuze uit 12 recepten, van snel tot super-de-luxe. De box wordt bij je aan de deur bezorgd wanneer het jou uitkomt. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken over de boodschappen, de hoeveelheid en of iedereen het wel lekker gaat vinden. We stemmen de ingrediënten precies af op het aantal mensen waarvoor je kookt.

  Inspiratie

  Onze recepten zijn makkelijk en inspirerend. In een handomdraai zet jij een goede en lekkere maaltijd op tafel. De verrassende ingrediënten, smaakcombinaties en nieuwe bereidingswijzen zorgen voor meer zelfvertrouwen in de keuken en variatie op tafel. Zeg dag tegen ‘eten we dit nu alweer?’ en ‘lust ik niet!’.

  Heb jij al een box van ons geprobeerd?

  Vorig artikel
  15 essentiële ingrediënten om Italiaans te koken 15 essentiële ingrediënten om Italiaans te koken
  Volgend artikel
  Smakelijke kliekjes: onze tips Smakelijke kliekjes: onze tips

  Gerelateerde artikelen