Het HelloFresh team: Sophie

12 november 2013
door Kirsten Achter de schermen

  Sophie
  Hallo!

  Mijn naam is Sophie en sinds februari 2012 vorm ik samen met Thomas en Dafna het productteam. Samen met Thomas en Dafna ben ik verantwoordelijk voor de recepten en producten die iedere week in de HelloFresh Box zitten.

  Allereerst schrijven we alle recepten. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van seizoensgebonden en lokale producten, verschillende keukens en verrassende, vernieuwende combinaties. We hebben veel contact met de verschillende leveranciers om te kijken wat er allemaal mogelijk is om een zo bijzonder mogelijke box samen te stellen.

  De recepten worden altijd getest op smaak en bereidingstijd en iedereen op kantoor wil iedereen van het HelloFresh team natuurlijk graag helpen proeven. Na het koken maak ik foto’s van de gerechten voor op de website en in de receptenboekjes.

  Naast het schrijven van de recepten voor de HelloFresh Box zorg ik er ook voor dat er iedere week een receptje in de Fruitbox zit. Ik ben een zoetekauw en hou erg van bakken, dus ik ga helemaal los met lekkere toetjes en taarten! Eén van mijn favoriete gerechten uit de HelloFresh Box is de oventaart met spinazie, pompoen en feta. Deze oventaart heb ik al meerdere malen voor familie, vrienden en huisgenoten gemaakt en iedere keer is het weer een succes!

  Heb je een suggestie voor een bijzonder product dat in de HelloFresh Box zou kunnen komen, of heb je een fantastisch recept? Laat het me weten!

  Liefs Sophie

  Vorig artikel
  Casa di Fulvio, onze pastaleverancier Casa di Fulvio, onze pastaleverancier
  Volgend artikel
  3 tips om meer vitamines binnen te krijgen 3 tips om meer vitamines binnen te krijgen

  Gerelateerde artikelen

  5 reacties

  Eveline schreef:

  Beste productteam, Wij merken dat er bij jullie iemand heel erg dol is op winterpeen. Dit mag wat ons betreft wel een onsje minder;-)

  Oei, komt de winterpeen wat te vaak terug in de box naar jullie smaak? We gaan er zeker even naar kijken, bedankt voor de feedback!

  I.S, Yanez- Jansen schreef:

  hoy eveline ik heb van elle eten een cadeaubon van 20 euro gekregen het ingevuld en opgestuurd samen met de code , mijn vraag is hebben jullie dat ontvangen mijn emailadres zit in mijn aangemaakte acount hen 2 palkketten besteld 1 oor 1 persson de ander is een fruitpakket samen 28 euro. bij voorbaat mijn dank kijk er naar uit.

  Hallo! Ik heb je vraag even doorgegeven aan onze klantenservice, zij zullen je even verder helpen! Groetjes, Kirsten

  We kunnen je helaas niet vinden in ons bestand! Onder welke naam/emailadres heb je de bestelling geplaatst? Groet, Kirsten