Hoe maak je roerei in de magnetron

19 september 2024
door HelloFresh Tips & tricks

Ontdek een nieuwe, efficiënte manier om van eieren te genieten die niet alleen lekker zijn, maar ook heel tijdbesparend. Of je nu op kantoor bent, geniet van een luie zondagochtend thuis, of op zoek bent naar een snelle middagsnack, het koken van eieren in de magnetron is de oplossing.

Alle HelloFresh-recepten, altijd bij de hand

Download de HelloFresh-app en ontdek duizenden recepten. Registratie is niet nodig!

Download nu

hellofresh app

Koken in de magnetron

Ingrediënten

  • Eieren (Plantaardige)
  • Melk
  • Zout
  • Boter

Eerste stappen

Begin met een klein beetje boter op de bodem van je magnetronbestendige schaal. Voeg de eieren toe, een snufje zout en een halve theelepel (plantaardige) melk voor elk ei dat je toevoegt (om meer textuur toe te voegen).

Magnetron kooktijd

Kook de eieren in de magnetron gedurende 30 seconden per keer, haal ze eruit en klop ze met een vork. De kooktijd van de eieren in de magnetron hangt af van hoe je je eieren het liefst hebt, evenals de kracht van je magnetron. Voeg eventueel extra kruiden, specerijen of kaas toe aan je roerei.


Alle kooktoestellen variëren. Dit zijn slechts richtlijnen. Zorg ervoor dat het voedsel gloeiend heet is voordat u het serveert. Niet opwarmen.

Je roerei verrijken

Op zichzelf zijn roereieren misschien niet altijd de meest aanlokkelijke keuze voor een maaltijd. Maar je kunt het heel eenvoudig omtoveren tot de lekkerste creaties met de hulp van HelloFresh.

Hier zijn een paar manieren om je roerei-recepten te verbeteren:

Voeg kaas toe

Laat je inspireren door de bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas en verrijk je roerei door kaas toe te voegen tijdens de kookintervallen van 30 seconden. Garneer met dun gesneden bosuitjes en geniet ervan als ontbijt of lunch.

Strooi kruiden

Voeg wat bieslook, tijm of basilicum toe – afhankelijk van wat je smaakpapillen lekker vinden, voor je iets extra’s toe aan je roerei. Leg je eieren op vers beboterde toast en geniet van een hartig ontbijt.

Pittige kick

Strooi wat paprikapoeder, cajunkruiden of een vleugje chilipoeder om je magnetronmaaltijd een vurige kick te geven.

Ontdek meer eenvoudige recepten en keukentips door vandaag nog HelloFresh te bestellen. Bekijk het wekelijks wisselende menu en begin met het plannen van nieuwe en verrassende maaltijden om thuis te koken.


Alle voedingsproducten variëren. De instructies die op de voedselverpakking zijn afgedrukt, vervangen altijd de instructies die in dit artikel zijn afgedrukt en moeten altijd worden opgevolgd.
Vorig artikel
Hoe bereid je zoete aardappelen Hoe bereid je zoete aardappelen
Volgend artikel
Hoe bak je spek Hoe bak je spek

Gerelateerde artikelen