Jury gezocht!

2 juni 2016
door Frederieke Achter de schermen

  Beoordeel jij namens ons of een gerecht HelloFresh-waardig is?

  32203255-ac29-433a-a9fb-0e55c7e6c6e8

  Voor een nieuw primetime kookprogramma bij een grote zender, zijn we op zoek naar juryleden die de gerechten van kookclubs gaan beoordelen. Deze kookclubs gaan strijden om de titel van Beste Kookclub van Nederland. Wij dachten meteen aan jou, omdat jij al een aardig lange tijd klant bent van HelloFresh en dus heel goed weet wat lekker is.

  Over het programma

  In de voorrondes nemen steeds twee kookclubs het tegen elkaar op. Daarbij heeft elk team een volledig uitgeruste kookstudio ter beschikking, plus een keus aan verse seizoensgebonden producten van HelloFresh. Daarmee kunnen de teams naar eigen inzicht aan de slag om een zo bijzonder mogelijk gerecht neer te zetten. De gerechten worden beoordeeld door een jury van fijnproevers en experts. Gezamenlijk beoordelen zij welk gerecht zij het beste vinden om door te gaan naar de volgende ronde.

  Ben jij een fijnproever en wil jij in onze jury?

  Een aantal HelloFresh-klanten krijgt de mogelijkheid om in de jury plaats te nemen. Je bepaalt samen met een kleine groep welk gerecht door mag naar de volgende ronde. Hiervoor moet je ervaring hebben met het eten van HelloFresh-maaltijden, veel dingen lekker vinden, maar ook kritische kanttekeningen kunnen plaatsen. Je hoeft absoluut geen chefkok te zijn, maar vooral open staan voor allerlei verschillende gerechten en producten.

  Geef je op!

  Voor jou als trouwe HelloFresh’er is proeven en koken met verse en lekkere producten natuurlijk een eitje. Dus ben jij een fijnproever en durf je het aan om voor de camera jouw mening te geven?

  Geef je dan hier op!

  Doe het snel, want je kunt je tot en met vrijdag 3 juni 2016 inschrijven.

  Vorig artikel
  Een restje wijn: wat doe je ermee? Een restje wijn: wat doe je ermee?
  Volgend artikel
  Samen eten bij een leverancier Samen eten bij een leverancier

  Gerelateerde artikelen