Samen eten bij een leverancier

13 juni 2016
door Frederieke Achter de schermen

  Uitnodiging: schuif aan bij HelloFresh en geniet van een geheel verzorgde avond bij een van onze leveranciers

  Header uitnodiging #1

  We leren onze HelloFresh’ers graag beter kennen. Bij deze nodigen wij jou uit voor een geheel verzorgde avond bij een van onze leveranciers. Zij openen met plezier hun deuren voor je! Zo krijg je letterlijk een kijkje in de keuken.

  De HelloFresh-aanschuifdiners waren vorig jaar heel gezellig! Alle reden om dit succes te herhalen en onze klanten nog beter te leren kennen. Bekijk voor een impressie van vorig jaar de foto’s bij de champignonkweker, appelboomgaard en visrokerij!

  Schuif dan ook bij ons aan en leer de leveranciers, het HelloFresh-team en andere HelloFresh’ers kennen. We hebben op verschillende locaties door heel Nederland diners gepland. Daar krijg je een uitgebreide rondleiding en chef-koks voorzien ons van een heerlijke maaltijd.

  Schrijf je hier in!

  Aanschuifdiner 1

  Wanneer: woensdag 15 juni
  Waar: Den Oever
  Meer info: vanaf 17:30 uur ben je welkom bij de ZeeVerse Vismarkt op de visafslag in Den Oever. Bekijk hier de locatie.

  Aanschuifdiner 2

  Wanneer: donderdag 16 juni
  Waar:
  Lutjebroek
  Meer info: vanaf 17:30 uur ben je welkom bij spinazieteler Maatschap Broersen in Lutjebroek. Bekijk hier de locatie.

  Aanschuifdiner 3

  Wanneer: donderdag 7 juli
  Waar: Velden
  Meer info:
  vanaf 17:30 uur ben je welkom bij teler Asian Crop in Velden. Bekijk hier de locatie.

  Goed om te weten:

  Tijdstip: je bent vanaf 17:30 uur welkom. Om 18:00 starten we het diner en de avond duurt tot zo’n 22:00 uur. Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten zitten.

  Locatie: je kunt je meteen inschrijven voor een locatie naar keuze.*

  Ticket: we hebben een ticket voor jou als HelloFresher** en je mag iemand meenemen! Het ticket is €10,- per persoon. Hier krijg je een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes voor terug (t.w.v. €40,-). Je kunt maximaal 2 tickets bestellen.

  Dieetwensen: we zorgen ervoor dat er verschillende gerechten gemaakt worden, zodat je ook als bijvoorbeeld vegetariër lekker kunt eten. Geef je dieetwensen aan ons door tijdens het bestellen van jouw ticket. Je kunt dit aangeven bij het veld ‘Opmerkingen’.

  Foto’s: omdat we het leuk vinden om de avond vast te leggen, is er een fotograaf aanwezig. De foto’s die gemaakt worden, gebruiken we voor bijvoorbeeld de website of op Facebook.

  Zie en spreken we je bij een van de diners? Schrijf je hier in!

  Wacht niet te lang, want er zijn nog maar een paar plekjes vrij (vol = vol).

  * Zijn de diners voor jou te ver weg? We organiseren het hele jaar leuke evenementen door het hele land, dus blijf vooral lekker met HelloFresh koken. Hoe langer je met HelloFresh kookt, hoe eerder en vaker je een leuke uitnodiging ontvangt! 

  ** De uitnodiging is uitsluitend voor HelloFresh-klanten. Zo worden er tijdens de avond veel HelloFresh-tips & tricks uitgewisseld. Je kunt gerust iemand meenemen die geen HelloFresh Box heeft. 

  Vorig artikel
  Jury gezocht! Jury gezocht!
  Volgend artikel
  Zomerse cocktail met Campari Zomerse cocktail met Campari

  Gerelateerde artikelen