Het menu van onze Kerstboxen

18 november 2015
door Frederieke Achter de schermen

    Kerst met HelloFreshWat eet jij met Kerst? Om je extra in de watten te leggen, hebben we dit jaar wederom een Kerstbox samengesteld met een verrassend kerstmenu. We hebben groots uitgepakt: je kunt maar liefst kiezen uit 3 verschillende boxen. Ontdek wat er op het menu staat en laat de voorpret maar beginnen!

    Goed om te weten

    We hebben drie varianten van de Kerstbox dit jaar. Alle drie zijn ze vanaf nu hier te bestellen. Je kunt de boxen tot en met 20 december bestellen en je kunt kiezen uit levering op woensdag 23 december of donderdag 24 december. De Kerstboxen zijn dus bedoeld voor Kerst en kun je alleen los van de gewone maaltijdboxen bestellen. In de weken rondom Kerst en Oud & Nieuw leveren wij ook onze gewone maaltijdboxen. De Kerstbox is eenmalig, zonder lidmaatschap, bij ons te bestellen.

    Kerstbox om te gourmetten

    Gourmetbox - HelloFresh

    Met deze Kerstbox heb je direct alles in huis om deze kerst met de hele familie te gourmetten. We hebben een selectie gemaakt van lekkere stukjes vlees en vis. Ook hebben we vegetarische gerechtjes in deze box verwerkt. In de Kerstbox voor gourmetten vind je bovendien alle ingrediënten om zelf marinade, sausjes, kruidenboter en een dessert met ananas te maken.

    Om visspiesjes te maken ontvang je Schotse zalm, garnalen en albacore tonijn. Daarnaast verwennen we je qua vlees met hertenburger, runderhaaspuntjes en kalkoenmedaillon (allen 30 gram per persoon). Voor beide maak je zelf een heerlijke marinade, Daarnaast ontvang je ingrediënten om zelf een boerenomelet -met courgette en bosui- en gevulde mini-paprika’s met roomkaas te maken. Ook ontvang je stokbrood en maak je zelf een kruidenboter.

    Kerstbox Original

    Kerstbox - HelloFresh

    Met deze Kerstbox heb je direct alles in huis om deze kerst met de hele familie van een driegangendiner te genieten. We hebben een menu gemaakt met als hoofdgerecht een hertenbiefstuk uit de Schotse hooglanden en stoofpeertjes. Dit serveer je met Hollandse pastinaak en haricotverts. Het voorgerecht is een lichtgebonden preisoep met stokvis. De maaltijd wordt afgesloten met een chocoladedessert.

    Kerstbox Deluxe

    Kerstbox deluxe - HelloFresh

    Met de Kerstbox Deluxe heb je direct alles in huis om deze kerst met de hele familie van een viergangendiner te genieten. Naast het menu dat je ook in de gewone Kerstbox vindt, krijg je alle ingrediënten voor een tussengerecht met een salade met runderbavette (50 g per persoon) van Hollands Maas-Rijn-Ijsselrund en salsa verde. Bovendien krijg je van de Bijenkorf nog wat extra’s in de box: heerlijke macarons.

    Bijpassende wijnen

    Om het diner compleet te maken hebben we niet alleen de ingrediënten voor het menu voor je ingekocht, maar ook lekkere wijnen voor je uitgezocht. Deze wijnen passen perfect bij de gerechten en zijn bovendien met flinke korting te bestellen via de Wijnbeurs. Bestel hier bijpassende wijnen.

    Bestellen?

    De Kerstbox bevat alle ingrediënten voor een uitgebreid kerstmenu en is eenmalig extra te bestellen. Wil jij de box bestellen? Doe dit dan nu meteen! Bestel je in november? Dan ontvang jij met de code HFXMAS10 €10,- vroegboekkorting*! Nog vragen? Neem dan hier een kijkje voor nog meer informatie.

    Houd het blog in de gaten voor meer nieuws over de ingrediënten uit de Kerstbox! Wat is jouw favoriete kerstmaaltijd? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

    *Voorwaarden: deze vroegboekorting is  t/m 30 november 2015 geldig op een Kerstbox, Kerstbox Deluxe en Gourmetbox

    Vorig artikel
    Voor de kids: zoek de verschillen Voor de kids: zoek de verschillen
    Volgend artikel
    Rode peper van dichtbij! Rode peper van dichtbij!

    Gerelateerde artikelen

    7 reacties

    J.G.Hogerhuis schreef:

    Ik mis een Veggie Kerstbox.

    Sarah schreef:

    Hier staat dat je bij de kerstbox deluxe de runder bavette extra krijgt tov de normale box. Op de hellofresh website staat juist dat de soep met stokvis extra zit in de deluxebox. Hoe zit het nou?

    Frederieke schreef:

    Hi Sarah,
    Scherp! Dit is een foutje op de website, excuses hiervoor. In de Kerstbox Deluxe ontvang je extra ingrediënten voor de runderbavette. In de Kerstbox Originalbox ontvang je deze ingrediënten niet. In beide gevallen ontvang je de ingrediënten voor de soep met stokvis. Hopelijk is het zo duidelijk. Groetjes, Frederieke

    Regien de Vries en Jacquelien de Jong schreef:

    Is er ook een vegetarische kerstbox?

    Frederieke schreef:

    Hi Regien en Jacquelien,
    Je kunt dit jaar niet kiezen voor een box met alleen vegetarische gerechten. Wel worden er in de Gourmetbox ingrediënten thuisbezorgd, waar je vegetarische hapjes mee kunt maken. Ik ga er vanuit dat dit antwoord geeft op je vraag, maar mocht je nog meer willen weten, dan hoor ik het graag. Groetjes, Frederieke

    Gina schreef:

    Wat zijn de kosten van de kerstbox?

    Frederieke schreef:

    Hi Gina,
    De prijs is afhankelijk van het aantal personen en welke Kerstbox je kiest. Als je op http://www.hellofresh.nl/boxen op jouw gewenste box klikt, kun je aangeven voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen. Vervolgens zie je de prijs van de box. Gaat het zo lukken? Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag.
    Groetjes,
    Frederieke