Kookclubs gezocht voor nieuw SBS6-programma ‘Over Smaak Valt te Twisten’

5 mei 2016
door Frederieke Achter de schermen

  Over smaak valt te twisten

  Voor het nieuwe kookprogramma ‘Over Smaak Valt te Twisten’ is SBS6 op zoek naar acht enthousiaste kookclubs, die gaan strijden om de titel van Beste Kookclub van Nederland. Daarbij draait het niet alleen om het koken van lekkere, verse seizoensgebonden gerechten, maar ook om de juiste inschatting van de eigen kookkunsten.

  Over het programma
  In de voorrondes nemen steeds twee kookclubs het tegen elkaar op. Daartoe staat elk team een volledig uitgeruste kookstudio ter beschikking, plus een keur aan verse seizoensgebonden producten. Daarmee kunnen de teams naar eigen inzicht aan de slag om een zo bijzonder mogelijk gerecht neer te zetten. De gerechten worden beoordeeld door een jury van fijnproevers en een gerenommeerde chef, die gezamenlijk gaan beoordelen welk gerecht zij het beste vinden om door te gaan naar de volgende ronde.

  Waar zijn we naar op zoek?
  SBS6 is op zoek naar kookclubs, oftewel groepjes mensen die regelmatig samen koken. Dit kunnen georganiseerde kookclubs zijn, maar net zo goed groepjes vrienden, familieleden of studenten. De competitie staat open voor iedereen. Enige voorwaarde is dat je als club uit minimaal 4 tot 6 personen bestaat. En daarbij moet je natuurlijk in staat zijn om de jury te imponeren met de meest verrukkelijke gerechten.

  Geef je op!

  Voor jou als trouwe HelloFresh’er is koken met verse en lekkere producten natuurlijk een eitje. Dus heb je een kookclub, en durf je daarmee de strijd met andere kookclubs best aan, geef je dan meteen hier op!

  Vorig artikel
  DIY: geheugensteuntje voor in de keuken DIY: geheugensteuntje voor in de keuken
  Volgend artikel
  Hello Happy Challenge – Maartje’s kleine geluk Hello Happy Challenge – Maartje’s kleine geluk

  Gerelateerde artikelen

  2 reacties

  Therese Dulac schreef:

  Ik wil wel

  Frederieke schreef:

  Goedemorgen Therese,
  Leuk dat je mee wilt doen:) Hier kun jij je opgeven: http://www.sbs6.nl/pagina/aanmelden-kookclubs. Succes!
  Groetjes,
  Frederieke