Hello Happy Challenge – Maartje’s kleine geluk

6 mei 2016
door Nora Achter de schermen

  Hello Happy ChallengeMei is een maand waar wij spontaan vrolijk van worden. De zon die echt doorbreekt, voor het eerst ’s avonds buiten op het terras eten, … heerlijk! Maar we willen ook graag weten wat jullie vrolijk of gelukkig maakt. Van verse bloemen op tafel tot de eerste barbecue van het jaar.

  Ook zin om mee te doen aan de Hello Happy Challenge? Deel jouw kleine geluk nog de hele maand mei met #HelloHappyChallenge op social media en maak kans op een van de 10 duotickets voor het ‘Love for Life’ event op 4 en 5 juni in Utrecht! Ter inspiratie deelt Maartje haar 5 ultieme geluksmomentjes met je.

  5 X Maartje’s kleine geluk

  Ontbijten met scones bij de Bakkerwinkel

  “Ontbijten vind ik sowieso altijd een fijn moment, maar wanneer ik in het weekend kan genieten van versgebakken scones met jam en roomkaas bij de Bakkerswinkel in Amsterdam, word ik echt helemaal vrolijk! Ook tijdens de week probeer ik altijd tijd te maken om te ontbijten. Heb jij het ’s ochtends ook te druk en sla je het ontbijt weleens over? Dan is onze Ontbijtbox misschien wel wat voor jou.”

  Met een kop thee op het balkon in de zon

  “Helemaal ontspannen kan ik met een kop thee op mijn balkon. Bij voorkeur lekker in het zonnetje. Geef me nog een leuk magazine of boek erbij en ik voel me meteen gelukkig! Het is mijn ultieme ontspanningsmomentje in het weekend. Een aanrader!”

  Witte asperges 

  “In de maanden mei en juni ben ik sowieso altijd al extra vrolijk. En wel omdat het dan volop aspergeseizoen is. Met een lievelingsgerecht maak je meteen iemand blij. Voor mij is dat dus het befaamde ‘witte goud’. Het liefst bereid op traditionele wijze, met geklaarde boter, een eitje en peterselie. Puur genot!”

  Een opgeruimd huis

  “Een opgeruimd en net huis kan me echt een goed gevoel geven. Het zorgt bij mij voor een soort innerlijke rust. Wanneer ik geen zin heb om te poetsen of op te ruimen en het toch doe, geeft het nette gevoel achteraf me natuurlijk nog meer voldoening. Heerlijk!”

  Het HelloFresh-team

  “Ik geniet er erg van om met het volledige HelloFresh-team iets leuks te doen. Dat kan gaan van samen ontbijten tot een gezellige borrel op vrijdagmiddag. Mensen met een passie voor lekker en gezond eten, samen plezier zien maken, dat maakt me echt gelukkig!”

  Wat word jij meteen gelukkig van? Deel het nog tot 29 mei op social media met #HelloHappyChallenge en maak kans op een van de 10 duotickets voor het ‘Love for Life’-event op 4 en 5 juni in Utrecht! 

  Vorig artikel
  Kookclubs gezocht voor nieuw SBS6-programma ‘Over Smaak Valt te Twisten’ Kookclubs gezocht voor nieuw SBS6-programma ‘Over Smaak Valt te Twisten’
  Volgend artikel
  Ontbijt over de hele wereld Ontbijt over de hele wereld

  Gerelateerde artikelen

  3 reacties

  Manon de boer schreef:

  Super, die nieuwe veranderingen!! Geweldig dat het allemaal apart verpakt is EN dat je kunt kiezen! Nu nog de optie ‘4x per week’ en ons heb je volledig in the pocket! Erg blij met HF

  Frederieke schreef:

  Wat goed om te horen Manon! Hier worden we blij van:) Fijne dag! Groetjes, Frederieke

  Conny schreef:

  Heel blij dat alles nu per maaltijd verpakt zit, echt top.
  Ook heel fijn dat je vanaf volgende week kan kiezen, ik heb thuis een probleem eter en dit maakt het wat makkelijker meer gerechten die zij lust.
  Mijn complimenten over de recepten, er zitten hele lekkere bij ook dingen die je niet verwacht. Zo hou ik niet van bloemkool maar de bloemkool soep was mega lekker. Mijn dochter houdt absoluut niet van spinazie maar schepte bij de spinazie soep nog een keertje op. (haar reactie, “mam zo lust ik het dus wel”)