Casa di Fulvio, onze pastaleverancier

5 november 2013
door Kirsten Achter de schermen
  Casa di Fulvio, onze pastaleverancier

  Casa di Fulvio, onze pastaleverancier

  Wie aan pasta denkt, denkt aan Italië. Niet zo vreemd dus dat de verse pasta uit de HelloFresh Box rechtstreeks uit Italië komt. Onze pasta wordt geleverd door een Italiaan die in Nederland verse Italiaanse pasta verkoopt. Wat is zijn verhaal? Wij zochten Fulvio, de eigenaar van onze pastaleverancier Casa di Fulvio, op om meer te weten te komen over de verse pasta’s die je wekelijks in de HelloFresh Box vindt.

  Een Italiaan in Nederland Fulvio is een echte Italiaan en hij is altijd al bezig geweest met Italiaans eten. Het begon allemaal op een klein, Italiaans eiland waar Fulvio als ober begon in een goed restaurant. De kok werd ziek en Fulvio nam het roer over. Het koken en serveren van eten vond hij leuk, maar wat hij echt wilde, was eten creëren. Zijn droom? Een eigen delicatessenzaak openen. En zo belandde de Italiaan in de Amsterdamse Jordaan.

  Pasta met passie Fulvio ontwikkelt de recepten voor de pasta’s zelf, maar laat zijn pasta’s in Italië produceren. Simpelweg omdat de beste pastamakers uit Italië komen en dan voornamelijk uit Toscane. Zo wordt de droge pasta uit de HelloFresh Box gemaakt door een familie die al twee generaties lang pasta’s maakt. Deze pasta wordt met de hand gemaakt, waardoor de pasta een zanderige en ruwe uitstraling heeft. Volgens Fulvio maakt deze uitstraling de pasta juist de Ferrari onder de pasta’s. En dat blijkt! Want de ravioli uit de HelloFresh Box wordt ook geserveerd in één van de beste restaurants in Amsterdam.

  Op maat voor de HelloFresh-familie Dat de pasta met passie wordt gemaakt, moge duidelijk zijn. Goed luisteren naar wat de klant wil en de producten hierop aanpassen, is volgens Fulvio erg belangrijk. Hij is trots dat zijn op maat gemaakte, pure pasta’s wekelijks in de HelloFresh Box te vinden zijn. “Ik voel dat ik deel uit maak van de HelloFresh-familie: een dynamisch en puur concept”.

  Vorig artikel
  De tajine, een Marokkaanse stoofpot De tajine, een Marokkaanse stoofpot
  Volgend artikel
  Het HelloFresh team: Sophie Het HelloFresh team: Sophie

  Gerelateerde artikelen

  14 reacties

  Ruud van Hoek schreef:

  Ik zou het zeer op prijs stellen indien geen volkoren pasta’s (pasta integrale) maar gewone pasta’s geleverd gaan worden in de Hello Fresh box. Volkoren pasta is ongetwijfeld gezonder maar, naar mijn oordeel, beduidend minder lekker.

  Lenette schreef:

  Ben ik het helemaal mee eens ruud van hoek, ook wij vinden de gewone veel lekkerder dan de integrale, misschien iets voor een equete onder de gebruikers

  Frederieke schreef:

  Bedankt voor de feedback. Wij proberen volkoren en niet-volkoren producten met elkaar af te wisselen, maar ik geef het zeker door aan mijn collega’s die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de boxen. Groetjes, Frederieke

  Marrit schreef:

  Heerlijk al dat volkoren!!’

  marie schreef:

  Wij vinden de volkoren pasta veel lekkerder …

  Maria schreef:

  Hier een andere mening, wij vinden het volkomen juist prima. Normaliter waren we hier niet zo van maar bij de pasta van hello fresh is volkomen prima te doen.

  Maria schreef:

  Volkoren dus

  Betty schreef:

  volkoren is veel gezonder en dus willen wij ook graag volkoren pasta. Wij eten juist geen gewone pasta

  Eveline schreef:

  Ik vind de pasta’s geweldig en zou ze graag los willen kunnen bestellen voor de 2 dagen dat ik geen gerecht uit de box heb.
  Ook het feit dat ze volkoren zijn vind ik bij deze pasta geen probleem, integendeel ik vind het erg lekker.
  Het nadeel van de gevulde pasta’s is dat we die alleen samen kunnen eten als er geen kaas van koemelk of ricotta in zit ivm een allergie van mijn man.

  Walter Huijten schreef:

  De pasta is echt van zeer goede kwaliteit en bijzonder lekker: volkoren zowel als wit. Wordt ook helemaal onderschreven door mijn Italiaanse echtgenoot…

  Frederieke schreef:

  Wat leuk om te horen Walter!