Thuis bij HelloFreshers

9 maart 2015
door hellofresh In de keuken

  Tom pakt de box uit

  Wij zijn altijd benieuwd naar jullie verhalen en foto’s over de HelloFresh Box, de maaltijden en producten. Veel hiervan delen jullie op onze Facebook-, Twitter– en Instagrampagina, maar natuurlijk niet alles! In deze blog geven komen we thuis bij HelloFreshers Tom en zijn vrouw Joke uit Appelterre-Eichem in België (Oost-Vlaanderen) en krijgen we een kijkje in hun keuken.

  Tom en Joke hebben sinds begin 2015 een HelloFresh Box met vijf maaltijden voor 2 personen. “Toen wij over het concept van HelloFresh hoorden waren we meteen enthousiast. We vinden het in zijn totaal namelijk erg gemakkelijk!”

  De chef in huis

  Eerst kookte Tom, die postbode van beroep is, altijd. Maar sinds de HelloFresh Box wordt thuisbezorgd is hier verandering in gekomen vertelt Joke ons. “Sinds HelloFresh ben ik de kok in huis. Ik voel me een echte chefkok en ik heb veel plezier in het koken!”

  Dé tip

  Wat is nou de beste tip van Tom & Joke? “Simpeler kan eigenlijk niet maar als je de volgorde van de bereidingswijze volgt, gaat het helemaal vanzelf. Goed lezen helpt ook altijd!” Tom en Joke zijn het er dus mee eens dat je geen held(in) in de keuken hoeft te zijn om een HelloFresh-maaltijd te bereiden.

  Het favoriete gerecht van Joke

  De favoriete soep van Joke

  Het favoriete recept van Joke is de aardappel-courgettesoep met pompoenpitten en olijfbrood. Deze zat een aantal weken geleden in de box. “Ik ben geen echte soepmadam maar deze soep was echt super!” Bekijk hier het recept.

  Bij wie zullen we volgende maand een kijkje nemen? Vind jij het ook leuk als wij eens een kijkje in jouw keuken nemen? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder, via social media of via de klantenservice. Wie weet sta jij dan volgende maand op ons blog! 

  Vorig artikel
  Pangasius: een visje om blij van te worden Pangasius: een visje om blij van te worden
  Volgend artikel
  Simpele pompoensoep Simpele pompoensoep

  Gerelateerde artikelen