Een kijkje achter de schermen bij HelloFresh

5 september 2016
door Julius Achter de schermen

  PicMonkey Collage BO
  Onze eigen HelloFresh’er Bo vertelt alles over het HelloFresh-bootcamp en haar passie voor sporten.

  Naam: Bo

  Leeftijd: 26

  Woonplaats: Amsterdam

  Favoriete eten: verse zeevruchten

  Wat doe je bij HelloFresh? 

  Bij HelloFresh zorg ik ervoor dat we steeds weten wat de HelloFresh’ers graag anders zouden willen zien. Zodra we bepaalde plannen hebben, zorg ik ervoor dat deze projecten in goede banen worden geleid. Zo was het uitwerken van de keuze van maaltijden een van mijn eerste projecten! Ook ga ik wekelijks aan de slag met jullie feedback over de gerechten.

  Hoe ben je bij HelloFresh terechtgekomen?

  Nadat ik als Vlaamse in Lissabon ben opgegroeid, ben ik na een 4-jarige studie in Cambridge in Londen gaan werken. Ik ben dol op eten en ik wilde graag in een bedrijf werken met positieve energie, waar iedereen zich 100% inzet voor het eindresultaat. Zo kwam HelloFresh op mijn pad en ben ik naar Amsterdam verhuisd.

  Wat doe je graag in je vrije tijd?

  Sporten! Het gevoel dat je alles kunt vergeten tijdens het sporten én vooral het heerlijke gevoel erna, zorgt keer op keer voor de motivatie. Basketbal is mijn lievelingssport, maar ik houd ook van hardlopen (red. Bo heeft de marathon van Valencia gelopen) en hot yoga.

  Hoe combineer je sport met werk? 

  Door flexibel te zijn. ’s Avonds sporten is een goede stok achter de deur om niet te lang op kantoor te blijven. Tijdens drukkere weken sport ik vaak in de ochtend. Ook gemakkelijk: HelloFresh-bootcamp. Wekelijks vertrekken we samen met onze trainer Jonas vanaf kantoor om ons 60 minuten in het zweet te werken. In de open lucht sporten en de training daarna afsluiten met een korte meditatie is heel fijn.

  Wat is je favoriete sport-eten? 

  Ananas! Deze tip heb ik ooit gekregen na het rennen van een halve marathon. Nu probeer ik deze frisse tropische vrucht altijd in huis te hebben. Mijn sportontbijt is meestal havermout met bessen. Ik eet dit wel maximaal 2 uur voordat ik ga sporten. Rennen met een volle maag is voor mij een echte no-go.

  Wil je ook bij HelloFresh werken? Kijk dan op onze website voor openstaande vacatures.

  Vorig artikel
  Thuismaaktip: ceviche Thuismaaktip: ceviche
  Volgend artikel
  Jan Gotjé & HelloFresh Jan Gotjé & HelloFresh

  Gerelateerde artikelen