HelloFresh-recepten

Lente-ui is de ster van de show in deze plaattaart

Gerechten 12 mei 2017

Heb jij je ook weleens afgevraagd wat het verschil is tussen lente-uitjes en bosuitjes?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rabarber koken doe je zo

Gerechten 9 mei 2017

Rabarber koken is iets waarvan in grootmoeders tijd iedereen hoe het moest, maar in de loop der jaren is het toch een beetje een vergeten groente geworden. De rabarber is (...)

Lees meer

2 reacties

JannieWillemina Hiddingh schreef:

wat erg lekker is als rabarber gaar is voeg dan aardbeienkloppudding toe.Rabarber wordt mooi rood en gelijk iets gebonden.eet smakelijk!

Josselien schreef:

Via http://www.rabarberkoken.nl ben ik op de website van Hello Fresh terecht gekomen. Wat een aangename website. Ik heb de rabarber limonade geprobeerd en ik kan het iedereen aanbevelen. Het is heerlijk fris en licht zoet. Alles wat je van een heerlijke zomerse drank verwacht.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verras je moeder met zelfgemaakte kaneelbroodjes

Gerechten 8 mei 2017

Deze week zit er speciaal voor alle moeders een extraatje in de box, namelijk een blikje Danerolles.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Komende week: ansjovis in de box!

Gerechten 19 april 2017

Is het je al eens opgevallen dat ansjovis voor een ware smaakexplosie zorgt?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De asperge – het witte goud van de lente en zijn groene broertje

Gerechten 18 april 2017

We hebben lang moeten wachten, maar de aspergetijd is eindelijk weer aangebroken. Wij geven je de lekkerste recepten en tips voor zowel de groene asperge als de witte asperge.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelzijdige voorjaarsfavoriet: rabarber

Gerechten 17 april 2017

Een echte lentelieveling: rabarber. De Latijnse naam voor deze groente is Rheum rhabarbarum, maar wij mogen gewoon rabarber zeggen.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taart bakken met groente

Gerechten 4 april 2017

We zijn er bijna! De vijfde #groenemaandag is in aantocht en dus is het tijd voor een feestelijke afsluiting.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Banaan + ei + bakpoeder = bananenpannenkoek

Gerechten 3 april 2017

Banaan, ei en bakpoeder. Dat klinkt als erg weinig, maar is toch echt alles wat je nodig hebt om een heerlijke glutenvrije bananenpannenkoek op tafel te toveren.

Als je regelmatig (...)

Lees meer

1 reactie

Inge schreef:

Deze pannenkoeken zien er heerlijk uit. Ook verantwoord voor mensen die aan de lijn zijn en dus even minder suiker en vet binnen willen krijgen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo maak je zelf een bloemkoolpizza

Gerechten 22 maart 2017

Heb je zin om eens iets nieuws te proberen? Wij vonden deze bloemkoolpizza een heel geslaagd experiment.

Lees meer

2 reacties

Petra schreef:

Zeker ga ik dit proberen. Past in mijn manier van koken en leven. Zo maak ik al jaren nasi met witte kool. Deze vervangt de helft van de rijst en de niet is net als rijst

Manon schreef:

2x de pizza gemaakt, maar krijg de bodem niet goed. Blijft sompig en valt uit elkaar als hij op het bord moet. Wel jammer, smaak is goed.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Groenspiratie

Gerechten 17 maart 2017

Het is geen geheim dat wij bij HelloFresh graag eens iets nieuws uitproberen en in het kader van onze #groenemaandag campagne geven we je natuurlijk graag wat ‘groenspiratie’.

Lees meer

2 reacties

Minne vd.veen schreef:

Wij hadden in33 geen Citroën knoflooken karwijzaad echt vervelend als je wilt koken.

Charlot van Scheijen schreef:

Dat snap ik Minne!
Hopelijk heb je contact opgenomen met onze klantenservice, die kunnen je verder helpen.
Groeten, Charlot

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer