Heb jij je ook weleens afgevraagd wat het verschil is tussen lente-uitjes en bosuitjes?
Lees meerPlaats een reactie
Rabarber koken is iets waarvan in grootmoeders tijd iedereen hoe het moest, maar in de loop der jaren is het toch een beetje een vergeten groente geworden. De rabarber is (...)
Lees meer 2 reacties
Plaats een reactie
Deze week zit er speciaal voor alle moeders een extraatje in de box, namelijk een blikje Danerolles.
Lees meerPlaats een reactie
Is het je al eens opgevallen dat ansjovis voor een ware smaakexplosie zorgt?
Lees meerPlaats een reactie
We hebben lang moeten wachten, maar de aspergetijd is eindelijk weer aangebroken. Wij geven je de lekkerste recepten en tips voor zowel de groene asperge als de witte asperge.
Lees meerPlaats een reactie
Een echte lentelieveling: rabarber. De Latijnse naam voor deze groente is Rheum rhabarbarum, maar wij mogen gewoon rabarber zeggen.
Lees meerPlaats een reactie
We zijn er bijna! De vijfde #groenemaandag is in aantocht en dus is het tijd voor een feestelijke afsluiting.
Lees meerPlaats een reactie
Banaan, ei en bakpoeder. Dat klinkt als erg weinig, maar is toch echt alles wat je nodig hebt om een heerlijke glutenvrije bananenpannenkoek op tafel te toveren.
Als je regelmatig (...)
Lees meer 1 reactie
Deze pannenkoeken zien er heerlijk uit. Ook verantwoord voor mensen die aan de lijn zijn en dus even minder suiker en vet binnen willen krijgen
Plaats een reactie
Heb je zin om eens iets nieuws te proberen? Wij vonden deze bloemkoolpizza een heel geslaagd experiment.
Lees meer 2 reacties
Zeker ga ik dit proberen. Past in mijn manier van koken en leven. Zo maak ik al jaren nasi met witte kool. Deze vervangt de helft van de rijst en de niet is net als rijst
2x de pizza gemaakt, maar krijg de bodem niet goed. Blijft sompig en valt uit elkaar als hij op het bord moet. Wel jammer, smaak is goed.
Plaats een reactie
Het is geen geheim dat wij bij HelloFresh graag eens iets nieuws uitproberen en in het kader van onze #groenemaandag campagne geven we je natuurlijk graag wat ‘groenspiratie’.
Lees meer 2 reacties
Wij hadden in33 geen Citroën knoflooken karwijzaad echt vervelend als je wilt koken.
wat erg lekker is als rabarber gaar is voeg dan aardbeienkloppudding toe.Rabarber wordt mooi rood en gelijk iets gebonden.eet smakelijk!
Via http://www.rabarberkoken.nl ben ik op de website van Hello Fresh terecht gekomen. Wat een aangename website. Ik heb de rabarber limonade geprobeerd en ik kan het iedereen aanbevelen. Het is heerlijk fris en licht zoet. Alles wat je van een heerlijke zomerse drank verwacht.