Pesto is een klassieker uit de Italiaanse keuken. Met deze groene saus tover je een pastasoort meteen om tot een culinair genot. Het is niet alleen superlekker maar pesto zelf maken is ook echt niet moeilijk!
Lees meerHarissa is een pikante saus, gemaakt van hete pepers, waarmee je gerechten extra pit kunt geven.
Lees meerNu het steeds warmer wordt en de dagen steeds langer worden, dromen wij al over buiten eten of aperitieven. Wat is er ontspannender dan met een wijntje bij de ondergaande (...)
Lees meerHalloween staat voor de deur. Overgewaaid vanuit Amerika en inmiddels ook in Nederland een extra goede reden om de keuken in te duiken met dit halloween recept.
Lees meerHeb je iets te vieren en ben je op zoek naar een relatief gezonde taart? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze taart heeft de zoete smaak van chocolade én de gezonde voedingsstoffen van courgette. Ideaal dus!
Lees meerHoud je vitaminelevel op peil met deze ultragezonde smoothie met appel, wortel, framboos én rode paprika!
Lees meer1 reactie
De foto brengt me in verwarring, gaat het hier echt om een rode peper of om een puntpaprika? Een hele rode peper lijkt me ook heel er pittig naast de andere ingredienten….
We kwamen hier dit heerlijke recept tegen voor een zelfgemaakte limonade van rabarber en aardbeien. Omdat Xylitol, waar de David & Luise van Green Kitchen Stories hun limonade mee zoeten, (...)
Lees meerDeze fruitspiesjes met chocolade zijn een gemakkelijke en gezonde snack voor een feestje. Of gewoon voor tussendoor. De combinatie van chocolade en pistachenoten is heerlijk. Doordat je pure chocolade, fruit (...)
Lees meer
Ik zou voorzichtig zijn met rozen van de bloemist. Deze zijn over het algemeen heftig bespoten en niet geschikt voor consumptie. Pluk liever rozen uit je tuin of haal ze bij je biologische bloemist/supermarkt