Liefde gaat door de maag… en zeker met valentijn! Verwen je vegetarische valentijn met deze iconische Lady en de Vagebond-pasta. Je maakt hem met aubergine- in plaats van gehaktballen en lekkere spaghettislierten om dicht naar elkaar toe te slurpen. Mwah!
Lees meerElke drie weken zet onze huischef Avigal een groente in het zonnetje – in bakrecepten, hoofdgerechten of desserts. Deze week gaan we voor een geweldige groen-recept: courgettecake!
Lees meer6 reacties
Kerstmis: een tijd van gezellig samenzijn en – als je het ons vraagt – vooral toch ook een tijd van eten. Véél eten. Geen betere afsluiter van jouw gezellige kerstavond dan deze chocolade-kersttruffels. Je vindt er bij de koffie vast nog een plekje voor!
Lees meerBen je zelf fulltime vegetariër of heb je eentje over de vloer met de feestdagen? Deze auberginetaart met Parmezaanse kaas en pijnboompitten krijgt zowel hartstochtelijke vleesfanaten als veggie lovers aan het juichen!
Lees meerEen glas bubbels op kerst- en oudejaarsavond is altijd lekker, maar ook wel een veilige keuze. Wil je de avond met je gasten extra spetterend maken? Met deze vier cocktails zorg je voor een nog groter feest in je glas!
Lees meerFeestelijk, leuk, Instagram-waardig en vooral super lekker! Lees verder en ontdek hoe je deze kleurrijke kermisklassieker eenvoudig zelf maakt.
Lees meerHet geheim voor een geslaagd kerstfeest? Niet te lang in de keuken staan en tóch een feestmaal op tafel toveren om trots op te zijn.
Lees meer3 reacties
Erg leuk gedaan Hello Fresh!
Heb er veel zin in!
Heel leuk zeg!
Ik kijk uit naar Kerstmis. Leuk artikel
Nood aan een gezond én snel ontbijt? Granola is de perfecte oplossing! De lekkere combinatie van noten, granen en zaden zorgt ervoor dat je energie hebt tot aan de middag. (...)
Lees meerNiets ruikt beter dan vers gebakken broodjes uit de oven en al helemaal als die broodjes kaneelbroodjes zijn! En zoals de kers op de… kaneelbroodjes, krijgen ze een heerlijk laagje (...)
Lees meerHaaatsjie! Last van een loopneus, hoofdpijn en/of een kriebelkeel? Met deze tips wapen je jezelf tegen de kou en nattigheid en houd je die ziektekiemen veilig op afstand.
Lees meer
Bloemsuiker? Er staat geen bloemsuiker bij de glazur. Gewone suiker? Hoe veel?
Hoi Rude! Goed gezien: je hebt 330 gram poedersuiker nodig voor het glazuur. We hebben het aan het recept toegevoegd. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Hélène
Klopt het dat je 400 G suiker gebruikt? En maar 250 G bloem? Waarom zo veel suiker?
Hoi Caroline, we hebben de hoeveelheid suiker aangepast in het gerecht. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Hélène
Is het misschien mogelijk om een Koolhydraadarme box te bedenken?
Hoi Marrit! Bedankt voor je berichtje. Voorlopig hebben we nog geen specifieke box zonder koolhydraten, maar in ons menu kun je wel specifieke ‘calorie-focus’-gerechten kiezen. Deze bevatten minder calorieën dan de andere gerechten en bevatten veel groenten. Groetjes, Hélène