Herfst: wij zijn er gek op! En het gedag zeggen van de zomerzon is geen reden om te treuren, want het herfstseizoen heeft meer dan genoeg leuks én lekkers te (...)
Lees meerLess is more? Niet bij fruitsalades! Met deze 6 eenvoudige tips maak je een gewone (lees: saaie) fruitsalade fris, fruitig en fantástisch .
Lees meerZoet, zuur, kruidig, fris en vooral héérlijk vers. De Vietnamese keuken draait om één ding: harmonie. Van bánh mì tot gỏi cuôn of bánh phở: (...)
Lees meer1 reactie
Pittig, zoet, zuur, fris en kruidig en dat het liefst allemaal op één bord: dat is de Indiase keuken. Lees hier onze favoriete Indiase recepten en reis met je smaakpapillen af naar het verleidelijke oosten…
Lees meerViva España! Het land van de zomer, de Costa Brava, opzwepende zomerhitjes en de zwoele flamenco. Maar vooral het land van de sangria, de paella, tapas en zoveel meer. (...)
Lees meerInstagram, Pinterest, Facebook: dé platformen om eens mooi te pronken met je culinaire kunsten. Maar vervelend toch, als jouw overnight oats met nauwkeurig gesorteerde bessen en bananenschijfjes er op foto (...)
Lees meerAah, de zomer! Zon, zee, strand en... ellenlange roadtrips. Met deze drie snacks voorkom je zo die vervelende ‘zijn we er bijna?’-vragen.
Slappe sandwichen uit het tankstation, saaie chips (...)
Lees meerHou jij ook zo van aardappelkoekjes? Deze drie recepten zijn echte groentebommetjes en lekker bij het avondeten, als aperitiefhapje of bij de barbecue. Geef jezelf een perfect koekje van eigen deeg!
Lees meerWanneer de zon zich laat zien, komt de geur van gloeiende kolen je al snel tegemoet. Ben je nog op zoek naar een smaakvol en fris gerecht voor bij jouw barbecue? Met deze twee saladerecepten maak je van een barbecue een echt feestje!
Lees meerBier is niet alleen een frisse dorstlesser, maar wist je dat je ook heerlijk kunt koken met bier? Wij hebben onze 4 favoriete, makkelijke recepten op een rijtje gezet. Proost!
Lees meer
Ik ben er zelfs nog niet geweest, maar wel naar China. Er zijn tal van overeenkomsten, denk ik, alleen zullen zij meer gebruik maken van hun eigen authentieke ingridienten. Lijkt mij wel uit te proberen!