Eerste klant van de HelloFresh Topsportbox: AFC Ajax

21 augustus 2013
door Rianne Achter de schermen

  HelloFresh topsportboxDe afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe box in ons assortiment. Sinds een paar weken is hij ook te bestellen in onze webshop. Maar het allerleukste is dat wij nu kunnen meedelen dat de selectie van Ajax ook onze HelloFresh Topsportbox afneemt!

  Als topsporter vraag je bijna elke dag het uiterste van je lichaam. Om dit vol te houden is het van belang dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, die eraan bijdragen dat jij optimaal  kunt presteren. Maar wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je geen zin hebt om naast het drukke sportschema ook nog eens bewuste maaltijden uit te kiezen en te koken, laat staan de boodschappen hiervoor te halen. Om die reden hebben wij de Topsportbox ontwikkeld.HelloFresh topsportbox

  HelloFresh Topsportbox

  “Goede voeding garandeert geen topprestaties, maar een optimale sportprestatie is onbereikbaar zonder de juiste voeding.” zegt hoogleraar Wim Saris in zijn artikel over sport en voeding. Ook het NOC*NSF laat weten dat goede sportvoeding één van de belangrijkste factoren is die invloed heeft op de sportprestatie. AFC Ajax neemt deze adviezen serieus en stuurt haar spelers naar huis met een box vol gezonde recepten en ingrediënten, zodat zij thuis gebalanceerde maaltijden op tafel kunnen zetten: de HelloFresh Topsportbox!

  Maak kans op 3 kaartjes voor de wedstrijd Ajax – FC Utrecht

  Wij zijn natuurlijk hartstikke trots dat de voetballers HelloFresh-maaltijden eten. Om deze mijlpaal te vieren geven we 3 kaartjes weg voor de wedstrijd Ajax – FC Utrecht op zondag 6 oktober 2013. Wil jij deze winnen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina, deel het bericht en laat ons weten waarom jij vindt dat de kaarten voor jou zouden moeten zijn. Je kunt ook een comment hieronder plaatsen om kans te maken.

  HelloFresh Topsportbox

  Vorig artikel
  Wat kun je doen met restjes kruiden? Wat kun je doen met restjes kruiden?
  Volgend artikel
  Koken voor je kindje: tips van Gees Koken voor je kindje: tips van Gees

  Gerelateerde artikelen

  2 reacties

  walter schreef:

  Kom maar op met die kaarten 🙂

  louise schreef:

  Dat wordt vast een energieke wedstrijd want met de nieuwe Hello Fresh box kom je tot topprestaties! Mijn zoon, zijn vader en ik willen dat graag live gaan zien, lijkt ons super!!