HelloFresh cadeaubon voor de feestdagen

21 november 2013
door Kirsten Achter de schermen

  HelloFresh cadeaubonNovember is in volle gang en het einde van 2013 komt nu toch echt in zicht. Gelukkig sluiten we het jaar weer af met december, een maand vol gezellige feestdagen. Sinterklaas is alweer in het land, de schoen kan weer gezet worden en pakjesavond nadert. In december kunnen we verder ook nog genieten van de kerst: dagen met familie, vrienden, lekker eten en knusse momenten rond de kerstboom. Tijd voor cadeautjes! Een HelloFresh cadeaubon bijvoorbeeld. 

  HelloFresh Cadeaubon

  Veel mensen geven elkaar traditiegetrouw cadeautjes, maar soms is het lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Wil je een origineel cadeau geven? Geef een HelloFresh Cadeaubon en verras je vrienden en familie eenmalig met een HelloFresh Box. Deze bevat alle ingrediënten, in precies afgemeten hoeveelheden, voor 3 gevarieerde vlees-, vis- en / of vegetarische maaltijden voor het door jou geselecteerde aantal personen. Je ontvangt de Cadeaubon na
  betaling 
  digitaal in je mailbox. Je kunt hem dus gelijk uitprinten en cadeau geven. Bestel de HelloFresh Cadeaubon op onze website. Weer eens iets anders dan een boekenbon of bosje bloemen! 

   Wat geef jij dit jaar cadeau aan vrienden of familie?

  Vorig artikel
  Bestel de HelloFresh Kerstbox met 10% korting Bestel de HelloFresh Kerstbox met 10% korting
  Volgend artikel
  Duijvestijn Tomaten, onze leverancier Duijvestijn Tomaten, onze leverancier

  Gerelateerde artikelen

  3 reacties

  Esther Vorster schreef:

  Gisteren onze eerste Hellofreshbox ontvangen. Alles ziet er erg goed en vers uit. Alles netjes verpakt. Recepten zijn erg duidelijk. Vanavond gaan we ons eerste gerecht maken. We hebben er nu al een goed gevoel bij. Ook fijn dat het allemaal zo flexibel is. Je kan inderdaad heel makkelijk een week/ weken blokkeren voor bezorging. Dat geeft vrijheid!

  Leuk om te horen dat de HelloFresh Box zo goed ontvangen is en dat jullie zo positief zijn! Veel kookplezier vanavond, laat je ons weten hoe het gerecht gesmaakt heeft? We zijn erg benieuwd! Groetjes, Kirsten

  Esther Vorster schreef:

  Hoi Kirsten,

  We hebben inmiddels de gerechten van de eerste box gemaakt en smakelijk opgegeten. Producten waren erg vers. De recepten waren heerlijk en de hoeveelheden ruim voldoende. We zijn tot dusver erg tevreden. Vandaag gaan de de tweede box ontvangen. De communicatie omtrent de bezorging is super. Netjes een sms-je met de geschatte tijd, prima!