HelloFresh verwelkomt Jamie Oliver!

11 december 2015
door Frederieke Achter de schermen

  Jamie Oliver

  Het is tijd om goed nieuws met jullie te delen. We gaan namelijk samenwerken met niemand minder dan de enige echte Jamie Oliver!

  Sinds de start van HelloFresh doen we iedere week ons best om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om lekkere en gezonde gerechten op tafel te toveren. Nu helpt Jamie Oliver ons hier ook mee en daar zijn we blij mee!

  De handen ineen geslagen

  We vinden het belangrijk dat je weet waar onze ingrediënten vandaan komen én dat je ontdekt wat je er allemaal mee kunt maken. Daarnaast geloven we erin dat iedereen in zijn of haar eigen keuken gezonde en lekkere maaltijden kan bereiden. Jamie denkt hier precies hetzelfde over, een goede match dus!

  Hoe het werkt

  Iedere week zit er een recept van Jamie in de HelloFresh Box. Uiteraard zitten er daarnaast nog 2 (of 4) andere HelloFresh-recepten in de box. Jamie leeft zich helemaal uit op deze recepten, dus je kunt veel lekkere, verrassende en voedzame gerechten verwachten.

  Een extraatje

  Voor elke box die je bestelt, doneren wij aan de Jamie Oliver Food Foundation. Mocht je de stichting nog niet kennen: de Jamie Oliver Food Foundation zet zich, door middel van voorlichtingsprojecten, in om kennis over gezonde voeding te vergroten.

  De stichting werkt onder andere samen met scholen om voorlichting te geven over het koken met verse ingrediënten. Met het zogenaamde ‘Fifteen Apprentice Programme’ geeft Jamie jongeren de kans om een opleiding in de foodindustrie te volgen. Meer over de Foundation lees je hier.

  Vanaf januari 2016 zitten de recepten van Jamie in de HelloFresh Box!

  Vorig artikel
  Kidspiration: maak een kerstslee van de box Kidspiration: maak een kerstslee van de box
  Volgend artikel
  Onze culinaire voornemens van 2016 Onze culinaire voornemens van 2016

  Gerelateerde artikelen