Onze culinaire voornemens van 2016

16 december 2015
door Frederieke Achter de schermen
  Voornemens
  Het einde van het jaar is in zicht; tijd om terug te blikken op 2015 en vooral om vooruit te blikken naar 2016! Lees meer over onze culinaire voornemens.

  Het afgelopen jaar zijn er veel dingen gebeurd bij HelloFresh. Zo zijn we verhuisd, hebben we het aantal leverdagen vergroot en hebben we een aantal nieuwe boxen geïntroduceerd. We hebben het dan over onze Familybox, de Ontbijtbox én de Wijnbox. Heb jij een van deze boxen al een keer geprobeerd? Zoals altijd zijn we benieuwd naar jullie feedback!

  Ook hebben we een aantal van jullie ontmoet tijdens het HelloFreshtival en de aanschuifdiners. En is koken nog gemakkelijker geworden met onze HelloFresh-app voor iOS. Daarnaast zaten er in 2015 veel speciale ingrediënten in onze boxen. Zo hebben we bijvoorbeeld warmgerookte makreel, rabarber, choisam, verse nootmuskaat, meiraap en verse kurkuma voorbij zien komen.

  Naast dit alles zijn we natuurlijk ook al bezig met wat er in 2016 komen gaat! Ontdek hier wat er op onze planning staat.

  Culinaire voornemens

  Aankomend jaar willen we jullie nog meer inspireren en verrassen met uitzonderlijke ingrediënten. Zo kom je in de eerste weken van 2016 onder andere halloumi, gekonfijte kippendij, Turkse peper, bundelzwammen, skrei, gremolata, portobello en gigli in de box tegen.

  Ook kun je meer video’s verwachten waarin onze gepassioneerde leveranciers aan het woord zijn. Uiteraard staan er ook weer een aantal leuke evenementen op de planning. Hoe dat er precies uit gaat zien, is nog een verrassing!

   Wat wil jij aankomend jaar graag eens op het menu zien? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

  Vorig artikel
  HelloFresh verwelkomt Jamie Oliver! HelloFresh verwelkomt Jamie Oliver!
  Volgend artikel
  Kidspiration: kerstkleurplaat Kidspiration: kerstkleurplaat

  Gerelateerde artikelen

  19 reacties

  Marleen en Sytze schreef:

  Bij ons zijn de maaltijdsoepen altijd goed bevallen 😀

  Pascale schreef:

  Af en toe iets met garnalen lijkt me top! En het gerecht met worst en spruitjes en noedels zou ik heel graag nog een keer terug zien

  Wendy schreef:

  Ik denk er over om te stoppen met hellofresh. Al een jaar heel tevreden, maar ik er zit vaak pasta en aardappels in de doos. Nu ik door omstandigheden een paar weken niet tot nauwelijks pasta en aardappelen eet, merk ik dat mijn gewicht wat gezonder wordt. Als er een koolhydraatarme/beperkte doos komt, dan doe ik meteen weer mee.

  Henk Sonnemans schreef:

  Schorseneren vind ik lekkerder dan witte asperges. Groene asperges zijn ook lekkerder dan de witte.

  Corine schreef:

  Iets minder vetten gebruiken zodat het ook voor mensen op dieet interessanter is! Of een aparte box samenstellen voor mensen die wat kilo’s kwijt willen raken.

  Mike schreef:

  Keuze uit de gerechten zou fijn zijn. Dus bijv. 3/5 kiezen in je box. Nu laat ik regelmatig een box schieten omdat er één gerecht echt niet bevalt; als ik daarin zou kunnen ruilen…

  Deborah schreef:

  Altijd overheerlijk! Gnocchi en maaltijdsoepen mogen jullie wel achterwege laten…

  Misschien meer recepten uit andere landen? Mexicaans, Afrikaans, Indonesisch etc…

  Roy schreef:

  wellicht 1 of 2 keer per box, toevoegen dessert?

  Corine schreef:

  We zijn al ruim anderhalf jaar heel tevreden over HelloFresh.
  Sindsdien eten we regelmatig dingen die we nog nooit hadden gehad of die we normaal gesproken niet zouden kopen in de supermarkt. Door de goede recepten blijkt het dan toch vaak verrassend lekker.
  We houden vooral van warm eten. Hierdoor vallen de salades vaak het minst goed in de smaak. Onze culinaire wens is dus vooral warme maaltijden.
  Alle goeds gewenst voor 2016, ga lekker verder zou ik zeggen 😉

  edith roozendaal schreef:

  Hoi hoi, ik kan het niet helpen maar ik heb nog steeds moeite met de vis.
  Eigenlijk met de witte vissen.
  Garnaaltjes zijn er ook in alle soorten variaties of zoals laatst de zalm met zo een speciaal kruiden laagje er boven op, heerlijk.
  Dus minder WITTE vis en verder gewoon lekker door gaan – ik blijf de langste klant!

  Maria schreef:

  Een biologische box zou welkom zijn.

  Maike schreef:

  Een veganistische HelloFresh box in 2016?!! ?

  Mirjam schreef:

  Wij hebben de vegetarische box. Ik mis daarin recepten met bonen. Rijst, pasta, brood en aardappelen zijn wat mij betreft oververtegenwoordigd. Daar zijn de overige familieleden het niet zo mee eens 😉

  Judy schreef:

  Omdat ik gezond bezig wil zijn met mijn lijf, zou het helemaal geweldig zijn als de maaltijden niet boven de 700 calorieën uitkomen maar ergens tussen de 500 en 600 cal.

  Tanja schreef:

  Een light-box met meer light room, light creme fresh, etc. Beetje minder calorie-rijke producten, ik ben destijds gestopt met hello fresh omdat ik in 2 maanden 2 kilo aankwam. Ben de eerste die zich weer aanmeld als het ‘lighter’ wordt!!!! 🙂

  Eefje schreef:

  Ben zelf overgestapt naar de Marley Spoon om twee redenen:
  – Mogeliijkheid om wel vlees, maar geen bus te eten.
  – Je kan zelf gerechten kiezen.

  Als HelloFresh dit doorvoert kom ik misschien weer terug.

  Connie Breugelmans schreef:

  Ik wil graag eens lasagnegerecht klaarmaken.

  Daarnaast willen we de spaanse (zalm)tortilla nog een eten.

  Frederieke schreef:

  Bedankt voor jullie enthousiaste reacties! Goed om te horen waar jullie behoefte aan hebben. We gaan ons best doen om in dit nieuwe jaar nog meer mensen blij te maken met onze box. Groetjes, Frederieke

  José Noordhuis schreef:

  Ik zou het lekker vinden als de boekoeloekoe=burger weer eens in het pakket zit.
  Groetjes , José