Het aankleden van je eettafel

29 april 2014
door Frederieke Achter de schermen

  ffrash

  Wat staat er standaard op jouw keukentafel? Wij hebben drie onmisbare items voor jou uitgezocht voor het aankleden van je eettafel.

  Olie en azijnstel
  Olie en azijn zijn smaakmakers die een gerecht vaak net dat beetje extra kunnen geven. Deze set is gemaakt van oude waterflessen door Ffrash, een sociale onderneming in Indonesië. Hier worden hoogwaardige, duurzame interieurproducten van afval ontworpen die gemaakt zijn door Nederlandse designers in samenwerking met kansarme Indonesische jongeren.

   Peper en zoutvaatjes

  Peper en zoutvaatje

  Leuk om zelf te maken van kleine jampotjes. Deze week zit er toevallig een klein potje Bonne Maman aardbeienjam in de Fruitbox. Erg handig!

   Servetten

  Als je lekker wil gaan tafelen, mogen servetten uiteraard niet ontbreken! Met deze voorbeelden van de HEMA kun je direct aan de slag.

  hema-bestek-envelop

  hema-waaier-wijnglas

  hema-waaiertje

  Wat is jouw ultieme accessoire voor op de keukentafel?

   

  Vorig artikel
  Alles over noedels Alles over noedels
  Volgend artikel
  Gepofte knoflook uit de oven Gepofte knoflook uit de oven

  Gerelateerde artikelen

  5 reacties

  Adriana schreef:

  Hele leuke accessoires!! Deze zouden echt perfect staan op mijn nieuwe robuuste tafel. De tafel maakt de sfeer in mijn huis helemaal compleet, super blij mee. Deze accessoires zouden daar wellicht een mooie toevoeging op zijn.

  Femke schreef:

  Hier ook een prachtige set olijfoliepotjes op tafel. Er zit mooi vlechtwerk omheen, ik krijg er van iedereen reacties op!

  Wat een grappig artikel zeg! Kom hem nu pas tegen 🙂 Vooral leuk die tips voor het waaiertje; ga ik zeker zelf eens proberen

  Charlot van Scheijen schreef:

  Leuk te horen Esther!
  Groeten,
  Charlot

  Rick schreef:

  Aparte manier van het bekleden van je tafel maar zeker niet verkeerd. Zo zie je maar dat je met erg veel verschillende dingen toch iets leuks kan maken voor je inrichting