Kijkje in de keuken van HelloFreshers

5 februari 2015
door hellofresh Achter de schermen

  Mendolyn & Marcel

  Wij zijn altijd benieuwd naar jullie verhalen en foto’s over de HelloFresh Box en foto’s van de maaltijden en producten. Veel hiervan delen jullie op onze Facebook-, Twitter– en Instagrampagina, maar natuurlijk niet alles! Nu zijn wij erop uit gegaan en we geven jou graag een kijkje in de keuken van HelloFreshers. Deze keer zijn we op bezoek bij Mendolyn en haar vriend Marcel uit Haarlem.

  Mendolyn in de keuken

  Marcel in de keuken

  Mendolyn & Marcel

  Tot voor kort woonden Mendolyn (26) & Marcel (26) in Nijmegen. Mendolyn was, toen ze met HelloFresh begonnen, druk bezig met haar afstuderen en was elke dag veel aan het reizen. Ook Marcel was veel tijd kwijt met het reizen tussen zijn werk in Almere, hij is ingenieur, en zijn thuis in Nijmegen. Vroeg opstaan, laat thuiskomen en toch gezond en snel willen koken is niet zo’n goede combinatie. “HelloFresh bood een zeer welkome oplossing hiervoor. Het begon allemaal bij vrienden van ons die, telkens als we kwamen eten, heerlijke gerechten op tafel toverden. Toen we ook nog eens gebruik mochten maken van hun kortingscode waren wij om! ” vertelt Mendolyn. “Omdat het ons zo goed beviel, de maaltijden zijn heerlijk en gemakkelijk om te bereiden, maken we tot op de dag van vandaag nog steeds elke week gebruik van HelloFresh. Sjouwen met volle boodschappentassen is eindelijk verleden tijd!”

  De HelloFresh Box in de praktijk

  In de keuken

  In principe eten Mendolyn en Marcel met zijn tweeën uit de HelloFresh Box, maar dat is ook wel anders geweest. “Toen we nog in Nijmegen in een studentenhuis woonden aten onze 6 huisgenootjes vaak ook één keer per week mee. Dat is het fijne aan de tabel in het receptenboekje, je kunt zo zien wat de verhoudingen zijn als je met meer personen eet en wat je nog extra moet inkopen.” De box op zondagmiddag laten bezorgen vindt dit jonge stel ideaal, omdat ze dan direct aan de slag kunnen met de box en ook niet de drukke supermarkt in hoeven op zondag! Tot nu toe (ze hebben al 18 boxen besteld!) is de bezorging bijna altijd goed gegaan en zijn de bezorgers vrolijk vertelt Marcel ons. “Afgelopen week was het erg druk op de weg in verband met een ongeval op de A10 en toen kregen we zelfs keurig een smsje met het bericht dat de box iets later bezorgd zou worden. Dat vonden we erg bijzonder en attent.”

   Tips

  • “Onze waterkoker wordt bij bijna elk gerecht ingezet. Water in de pan koken kost namelijk net wat meer tijd.”
  • Mendolyn en Marcel snijden, net zoals Anita & Winfred, eerst alle ingrediënten, zodat ze daarna rustig aan de gang kunnen met het bereiden van de maaltijd. “Zo hoef je bijvoorbeeld niet gehaast nog snel de nootjes fijn te hakken!”
  • “Wij zijn geen Facebookfans, maar gelukkig volgen we HelloFresh op Instagram, zodat we altijd een kleine sneak preview krijgen van de gerechten voor de daaropvolgende week!”

  Favoriete recept

  Favoriete recept van Mendolyn & Marcel

  De volkoren bulgur met gegrilde paprika en kruidige kipspies is het favoriete HelloFresh-gerecht van Mendolyn en Marcel. “Dit was een van onze eerste gerechten waardoor we helemaal weg waren van het concept. Vooral de gekruide kip was heerlijk! Inmiddels hebben wij dan ook al aardig wat mensen overtuigd van het gemak van de box.” Zo zijn de ouders van Mendolyn, het neefje van Mendolyn, en 2 vrienden ook lid van HelloFresh. De ouders van Marcel hebben het ook 2 keer geprobeerd, maar bij hen paste het concept toch niet helemaal. Dat kan natuurlijk ook!

  We zijn blij om te horen dat Mendolyn en Marcel blij zijn met HelloFresh. “Het is een gemakkelijke manier om gezond en gevarieerd te eten zonder dat je de deur uit hoeft!”

  Bij wie zullen we volgende maand een kijkje nemen? Vind jij het ook leuk als wij eens een kijkje in jouw keuken zouden nemen? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder, via social media of via de klantenservice. Wie weet sta jij volgende maand dan op ons blog! 

  Vorig artikel
  Ingrediënt van de week: Thaise basilicum Ingrediënt van de week: Thaise basilicum
  Volgend artikel
  Valentijnsrecept: cheesecake met blauwe bessen Valentijnsrecept: cheesecake met blauwe bessen

  Gerelateerde artikelen

  2 reacties

  Anita Nak schreef:

  Leuk om te lezen en ook heel herkenbaar.

  angelique schreef:

  Hallo mijn maaltijdvoorzieners,

  Jullie zijn altijd welkom om bij mij en mn vriend in Amsterdam een happie te eten! Als buitenlandse man met een hollandse vrouw is mijn vriend blij dat ik dankzij hellofresh niet alleen maat aardappelen op tafel tover :p