Nieuws: vanaf nu altijd keuze uit 9 recepten

12 oktober 2016
door Frederieke Achter de schermen

  hf_header_9th_recipe_blog_800x400_nl

  Yes, we hebben goed nieuws! Vanaf nu kun je elke week kiezen uit maar liefst negen recepten.

  Het negende recept is wekelijks een van onze hoogst-gewaardeerde gerechten. Niet alleen door ons, maar vooral door jullie! Lees hier hoe het precies zit.

  Jouw smaak, jouw box

  Het menu dat wij wekelijks voor de verschillende boxen samenstellen is gezond, gevarieerd en verrassend. Maar misschien zit er zo nu en dan een keer een gerecht tussen dat niet jouw smaak is. Daarom kun je al sinds een paar maanden zelf kiezen wat er in jouw box zit.

  De afgelopen weken kon je ook kiezen voor het gerecht van de winnende kookclub uit het kookprogramma ‘Over smaak valt te twisten’. Die extra keuzemogelijkheid is jullie duidelijk goed bevallen. Daarom hebben we besloten om vanaf nu altijd een negende recept aan te bieden.

  Zo zit het precies

  • Dit gerecht is iedere week een recept wat door jullie in voorgaande weken als het allerlekkerst is bestempeld. Een echte aanrader dus!
  • Dit gerecht kun je zelf kiezen via je persoonlijke online account. Het zit dus niet automatisch in een van onze voorgeselecteerde menu’s.
  • Nu je zelf je maaltijden kunt kiezen, is het belangrijk om zelf goed op de houdbaarheidsdatum van de producten te letten. Als je hebt gekozen voor vis- of vleesgerechten kun je die het beste als eerste eten die week. Je kunt het vlees of de vis ook altijd invriezen om de gerechten alsnog aan het einde van de week op te eten.
  • Het is belangrijk dat je voor donderdag jouw keuze doorgeeft. We kunnen namelijk alleen de wijzigingen meenemen voor de volgende week, die tot en met woensdag zijn doorgevoerd. Doe je dit niet? Dan ontvang je de daaropvolgende week het door ons voorgeselecteerde menu.

  We zijn benieuwd wat je hiervan vindt. Laat je het ons weten via een reactie onder dit artikel?

  Vorig artikel
  4 tips om fit te blijven 4 tips om fit te blijven
  Volgend artikel
  Onze 5 favoriete pompoenrecepten Onze 5 favoriete pompoenrecepten

  Gerelateerde artikelen

  4 reacties

  Lenie van Noord schreef:

  Heerlijk dat er meer keus komt. Ik eet geen kip, dus voor mij een welkome aanvulling.

  Kitty en Dirk van der Steen schreef:

  Het lijkt ons een mooi idee.
  Hebben het voor de volgende bezorgingsdatum al aangepast.

  Pauline schreef:

  Hallo Hello Fresh! Leuk hoor die keuzemaaltijden. Dus een goed idee, die extra favoriete maaltijd optie. De recepten van ” Over smaak valt niet te twisten” waren ook heel spannend. We genieten nog wekelijks van de variatie en de verrassende smaken. Soms een cadeautje erbij… Echt blij mee! Het is altijd weer een feestje als de box komt.

  Charlot van Scheijen schreef:

  Ha Pauline,
  Wat een leuk en enthousiast berichtje zeg, dankjewel!
  Blij te horen dat je de extra maaltijdoptie een goed idee vindt.
  Hopelijk geniet je nog lang van de box.
  Groeten,
  Charlot