Pompoenravioli van Casa di Fulvio

24 april 2014
door Frederieke Achter de schermen

   

  giuliana

  Ben jij dol op pasta en op pompoen? Dan heb je geluk, want aankomende week zit er pompoenravioli in de HelloFresh Box! Lees meer over dit ingrediënt wat speciaal voor de box is gemaakt door onze pastaleverancier Casa di Fulvio!

  Pompoenravioli met cherrytomaten, spinazie en Parmezaanse kaasPompoenravioli, oftewel Ravioli di Zucca in het Italiaans, komt uit het dorp Mantova, wat in het Noord-Italiaanse gebied Lombardije ligt. Deze pasta schijnt al sinds de 16e eeuw gemaakt te worden en wint tegenwoordig steeds meer aan populariteit!

  Pompoenravioli heeft een vrije zoete smaak. De vulling van deze ravioli is door Casa di Fulvio gemaakt van gekookte en gepureerde pompoen. Hier wordt ook nog nootmuskaat, amaretti koekjes en geraspte Grana Padano kaas toegevoegd. Dit is een harde Italiaanse kaas, die ook afkomstig is uit Noord-Italië.

  Aankomende week eet je deze ravioli met verse voorgewassen spinazie, cherrytomaten en Parmezaans kaas!

  Eet smakelijk alvast! Laat je ons weten wat je van dit speciale ingrediënt vind?

  Vorig artikel
  3 favoriete lentegroenten 3 favoriete lentegroenten
  Volgend artikel
  Feestelijke Koningsdagrecepten Feestelijke Koningsdagrecepten

  Gerelateerde artikelen

  4 reacties

  Tonya Maas schreef:

  Deze was zo ontzettend lekker. Jammer dat er boet meer was ?

  Heid schreef:

  Wij vonden de pompoenravioli ook heerlijk. We hopen dat dit recept snel weer op het menu staat. Kan je dit trouwens aangeven of je een recept graag nog een keer wil? Of kan je deze pompoenravioli bestellen?

  Frederieke schreef:

  Goed om te horen dat de pompoenravioli zo goed heeft gesmaakt Heid! Helaas kun je deze ravioli niet bestellen, aangezien het speciaal voor HelloFresh is gemaakt (voor de week dat het in de box zat). Ik heb het doorgegeven aan mijn collega’s van het product-team, dus die zullen het meenemen tijdens hun wekelijkse evaluatie. Groetjes, Frederieke