Quick & Easy: in 20 minuten van box naar bord

3 januari 2018
door Lisa Kapan In de keuken

  Met onze Quick & Easy gerechten zet je vliegensvlug een verrassende, voedzame en verleidelijk lekkere maaltijd op tafel. In 20 minuten van box naar bord! Lees er hier alles over…

  Quick & Easy

  Een luisterend oor schort

  Bij HelloFresh draait alles om eten, maar vooral om jou. Hierdoor zijn we constant bezig om te luisteren naar wat jou met plezier in de keuken laat staan en blij maakt. Naast de verschillende recepten waar je wekelijks uit kunt kiezen, de handige extra’s en de mogelijkheid om je box te ontvangen wanneer jij wilt, vroegen we of er daarnaast nog iets is wat het culinaire hartje van onze HelloFresh’ers begeert. Hieruit bleek dat de meesten nóg sneller in de keuken willen zijn en meer tijd over willen hebben om te genieten. Recepten voor snelle chefs en haastige thuiskoks. U vraagt, wij bedenken! Onze receptontwikkelaars creëerden Quick & Easy.

  Quick & Easy

  4 stappen naar de eettafel

  Met onze nieuwe Quick & Easy recepten zet je al in 20 minuten een heerlijke, verrassende maaltijd op tafel. Wekelijks kun je drie Quick & Easy recepten toevoegen aan jouw box, maar om het jezelf helemaal makkelijk te maken kun je naast de Original-, Family- en Veggiebox nu ook kiezen voor de enige echte Quick & Easy Box! Zo ben je er zeker van dat je wekelijks onze makkelijkste en snelste recepten thuisgestuurd krijgt. Voor de bereiding volg je bij deze recepten slechts 4 in plaats van de gebruikelijke 6 stappen en zijn de receptkaarten aangevuld met korte bulletpoints. Hierdoor loop je nóg sneller door alle recepten heen en zit je voordat je het weet al met mes en vork in je handen aan tafel.

  Quick & Easy

  Hello vertrouwd

  Zoals je van ons gewend bent zorgen we ervoor dat elke maaltijd naast snel en makkelijk te maken, ook voedzaam, verrassend en vers is. Je krijgt precies de ingrediënten die je nodig hebt en zet elke keer een gerecht op tafel met een wauw-effect. Wat dacht je bijvoorbeeld van romige fettuccine met broccoli, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes, udonnoedels met pittige pindasaus of caserecce met kipgehakt. spinazie en cherrytomaatjes in roomsaus? De keuze is aan jou! Log nu in met jouw HelloFresh-account en bestel de Quick & Easy Box of voeg de gerechten toe aan je huidige box. Eet snel en smakelijk!

  Heb jij Quick & Easy al geprobeerd?

  Vorig artikel
  Goede voornemens (die écht lukken) Goede voornemens (die écht lukken)
  Volgend artikel
  15 essentiële ingrediënten om Italiaans te koken 15 essentiële ingrediënten om Italiaans te koken

  Gerelateerde artikelen