3 toppings voor een hamburger

9 september 2014
door Wendy Onze recepten

  Burgertoppings

  Deze week zit er een gezond broodje hamburger in de HelloFresh Box. Dit broodje beleg je zelf met verschillende gebakken groenten en een yoghurtsaus. Dat is een heerlijke smaakcombinatie, maar veel liefhebbers van hamburgers hebben hun favoriete topping. Zo ook onze HelloFresh-collega’s Rick, Merel en Bart. Wil jij weten wat zij niet op hun hamburger kunnen missen? Lees snel verder en ontdek 3 toppings voor een hamburger.

   Toppings voor een hamburger
  #1 Augurken voor Rick

  Rick (finance): “Mijn hamburger kan niet zonder augurk. Dat is wel echt mijn favoriete topping. Niet zoals bij de McDonalds één klein plakje, maar ik beleg vaak mijn broodje vol. Naast de augurk is een lekkere saus ook wel een must. Het liefste mayonaise en curry!”

  Toppings voor een hamburger
  #2 Kaas voor Merel

  Merel (sales): “Ik ben gek op kaas op mijn hamburger, dus eigenlijk een cheeseburger. Het maakt niet zoveel uit wat voor kaas, maar bij voorkeur gesmolten. Dat hoort wel echt bij een hamburger vind ik. Gesmolten kaas zorgt voor een extra romige smaak, daar houd ik wel van!”

  Toppings voor een hamburger
  #3 Bacon voor Bart

  Bart (marketing): “Mijn favoriete topping is bacon. Ik ben echt dol op bacon! De zoute smaak en de crunchy structuur maakt dat het één van mijn favoriete producten is. Ik eet het niet alleen op mijn hamburger, maar ook graag in een hartige taart of bij een gebakken ei. Heerlijk!”

  Wat is jouw favoriete hamburger-topping?

  Vorig artikel
  Tips & tricks: kaaskoekjes maken Tips & tricks: kaaskoekjes maken
  Volgend artikel
  Win kaarten voor de première van De Boxtrollen Win kaarten voor de première van De Boxtrollen

  Gerelateerde artikelen

  1 reactie

  kim schreef:

  Wat een heerlijke box weer, vol verrassingen en verse producten. Lekker koel en wat top dat het op zondag bezorgd wordt, hoef ik morgen de deur niet meer uit voor de weekboodschappen met 2 kids jengelend in de supermarkt tussen de zwemlessen door!